Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet

xemont

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, przylatuję do Polski i szukam jakiegos w miarę dobrego internetu który mógłbym oplacać cyklicznie, co polecacie? 

Opublikowano

Nie możemy Ci niczego zaoferować od tak, musimy znać Twoje wymagania. Szukasz Internetu mobilnego czy stałego, np. do mieszkania? Ile GB jest Ci potrzebne albo inaczej - jak często korzystasz z Internetu, czy oglądasz dużo filmów, czy raczej przeglądasz strony, może grasz, dużo pobierasz? Do jakiej kwoty chciałbyś się zmieścić? 

343731479829004887779.png

Opublikowano

Jeśli chodzi o mobilność to nie ma większego problemu, zawsze mogę skorzystać z hotspota, właśnie tak, glównie chodzi mi o oglądanie filmów chciałbym minimum te 10/10 albo 5/5 mb/s no i nailepiej nieograniczony transfer, albo jak najtańsze pakiety. Potrzebowałbym internetu na miesiąc, więc nie chce podpisywać żadnych umów, nad kosztami się nie zastanawiałem. 

Opublikowano

Wystarczy sprawdzić sobie swoje stawki i warunki roamingowe zamiast bez sensu kupować kartę. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czegoś nie rozumiem, musi im się to gdzieś opłacać

http://komorkomania.pl/34708,1410-gb-internetu-w-orange-free-na-karte-nie-to-nie-literowka

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano
Dnia 1.07.2017 o 15:28, xemont napisał:

http://allegro.pl/starter-internet-orange-free-1410-gb-bezterminowo-i6872709359.html , co myślciie o zakupie takiego startera? na prawdę otrzymam te gb transferu czy to jakiś trick jak często na allegro? 

Siemka :D 

Słuchaj ja ci mogę polecić kupno tego startera. Mój kumpel ma i naprawdę nie narzeka. Żadnego triku na Allegro mu nie zrobili, a też tam kupował. Jeżeli chcesz się dowiedzieć czegoś więcej to pisz pv, a dam ci namiary do niego :D 

eMVhZaR.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...