Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Legolas.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale tu nie ma nic co mogłoby zainteresować potencjalnego gracza..

Pliki można by zrobić takie same lub nawet lepsze w dłuższym czasie także temat uważam za zbędny.

Opublikowano

A mi się pliczki bardzo podobają i chętnie bym przytuliła gdyby nie fakt, że nie potrafiłbym z tego nic zrobić.

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

możliwe że ktoś ode mnie się z tobą skontaktuje c: w ilu % projekt jest skończony i czy był robiony od podstaw?

Eh, nie ładuje mi się edycja, więc przepraszam za double, czy nie sprzedaje go od was czasami ten koleś co go tak hejtują że timo złodziej etc? xDDD pytam bo ktoś się do mnie odezwał na gg z opisem właśnie o sprzedaży tego projektu a to na pewno nie jesteś ty 

Opublikowano
38 minut temu, Lajk™ napisał:

Ale tu nie ma nic co mogłoby zainteresować potencjalnego gracza..

Pliki można by zrobić takie same lub nawet lepsze w dłuższym czasie także temat uważam za zbędny.

Jak zrobisz to się odezwij, chętnie je nawet odkupie od Ciebie i to za niemałe pieniądze.

12 minut temu, TheMatheRR napisał:

Ten projekt został sprzedany parę razy i ma go już parę osób, także nie wiem jaki jest sens kupowania go. 

Mieć te pliki, a mieć do nich prawa to dwie inne wersje, poza tym nikt oprócz mnie i Thorina nie ma source tego projektu. I dużo osób ich nie ma, a jak mają to dziurawą wersję :) Więc powodzenia w stawianiu na nich.

12 minut temu, Ishia napisał:

możliwe że ktoś ode mnie się z tobą skontaktuje c: w ilu % projekt jest skończony i czy był robiony od podstaw?

Eh, nie ładuje mi się edycja, więc przepraszam za double, czy nie sprzedaje go od was czasami ten koleś co go tak hejtują że timo złodziej etc? xDDD pytam bo ktoś się do mnie odezwał na gg z opisem właśnie o sprzedaży tego projektu a to na pewno nie jesteś ty 

No to w takim razie czekam na kontakt, Ok 80%, tak od czysta serwer był robiony kupe czasu.

Daj mi numer gg na pw powiem Ci czy to ja, albo napisz tam i jak Ci odpiszę to znaczy, że jestem to ja.

Tak btw. Timo nie ma w mojej ekipie, ani nikt z niej nie ma styczności z nim, ponieważ od razu by wyleciał :)

Isayia - Już wkrótce  :yay:B) 

Opublikowano
58 minut temu, Legolas. napisał:

Jak zrobisz to się odezwij, chętnie je nawet odkupie od Ciebie i to za niemałe pieniądze.

Mieć te pliki, a mieć do nich prawa to dwie inne wersje, poza tym nikt oprócz mnie i Thorina nie ma source tego projektu. I dużo osób ich nie ma, a jak mają to dziurawą wersję :) Więc powodzenia w stawianiu na nich.

No to w takim razie czekam na kontakt, Ok 80%, tak od czysta serwer był robiony kupe czasu.

Daj mi numer gg na pw powiem Ci czy to ja, albo napisz tam i jak Ci odpiszę to znaczy, że jestem to ja.

Tak btw. Timo nie ma w mojej ekipie, ani nikt z niej nie ma styczności z nim, ponieważ od razu by wyleciał :)

Nie widzę sensu wkładać w projekt całego siebie a potem sprzedawać tego komuś co mógłby sobie z tym nie poradzić lub rozpierdzielić serwer głupim update'm.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...