Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam Opinii] ArubaCloud do SinusBota?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy VPS z ArubaCloud za 5 zeta ArubaCloud będzie w stanie utrzymać SinusBota i czy będą jakieś lagi jak postawię 1-2 boty MAX?

Nie chcę nic więcej, tylko takie 2 boty do muzyki, jak myślicie, uciągnie na luzaku?

Opublikowano

ArubaCloud jak najbardziej polecam, pod 1/2 boty jak ty mówisz to tak. Jeśli byś chciał więcej botów to polecam lvlup.pro i OpenVZ za 39zł :) Uciągnie do 45/50 botów.

Opublikowano

Aruba nawet 10 botów utrzyma, ale kup w lokalizacja włochy, miałem we francji, niemcy i jakieś 3 państwo które zapomniałem i zawsze były problemy. Boty jakieś pakiety miały i ścinało, a we włoszech jak miałem ani razu ten problem nie wystąpił 

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

• PGS zmienił(a) tytuł na [Szukam Opinii] ArubaCloud do SinusBota?
Opublikowano
9 godzin temu, ɴoɴαмe napisał:

Uciągnie na luzaku, ja trzymam 4 na nim i jest git.

9 godzin temu, !х5rnι napisał:

ArubaCloud jak najbardziej polecam, pod 1/2 boty jak ty mówisz to tak. Jeśli byś chciał więcej botów to polecam lvlup.pro i OpenVZ za 39zł :) Uciągnie do 45/50 botów.

9 godzin temu, muchomor321 napisał:

Aruba nawet 10 botów utrzyma, ale kup w lokalizacja włochy, miałem we francji, niemcy i jakieś 3 państwo które zapomniałem i zawsze były problemy. Boty jakieś pakiety miały i ścinało, a we włoszech jak miałem ani razu ten problem nie wystąpił 

Dziękuję za opinię, postanowiłem, że kupię VPS na ArubaCloud. Temat do zamknięcia.

• Maja.. zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...