Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto steam | Ponad 300 gier | Najpopularniejsze gry oraz bundle |

cela123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pozwolę sobie skorzystać z "formularza" sprzedaży w tym dziale tak, aby było przejrzyście.

https://steamdb.info/calculator/76561198056414330/?cc=us

Konto  elektroniczne - steam stworzone w 2012 posiadające ponad 300 gier (z czego część była darmowa lub jest nie mniej posiadam w nich najczęściej najwyższe poziomy, a konta w nich są dołączone)). 

b.       metoda kontaktu (nr gg, adres email, PW na forum, inna metoda – konieczne jest podanie sposobu komunikacji)

Najlepiej pod postem lub na pw.

c.       opis rzeczy

Śmiem twierdzić, że jest to jedne z najlepszych kont na steam na giełdzie mpc forum... To nie przechwałka to suchy fakt. Mówię to widząc tony ofert kont steam z cs'ami za 80 zł.

Czym się wyróżnia ? Nie mam tylko tam gta 5 albo cs'a... Mam wszystkie najpopularniejsze gry takie jak Rust, Space Enigneers,Dayz, Eve,Max lvl w neverwinter z postacią, Skryim, War thunder max tier,   Cs (unranked) go, cs 1.6, gmoda, arme 3 i wiele wiele więcej... Uwielbiam indyki więc znajdziecie tam też masę małych produkcji, których wypisanie tutaj nie zrobi na was wrażenia pomimo, że są to niesamowicie dobre (gloria victis) i wciągające tytuły. Tak jak wspominałem na koncie jest parę bundli oraz "promocji". Posiadam całego bundla star wars + parę bundli, które w przyszłości gdy developer coś wyda automatycznie gwarantują mi kod (a'la kickstarter)

d.      oczekiwana/oferowana cena

Wartość konta jest wyceniana na ponad 600 zł...ale wiem jak to jest z nami polakami xD :  "Panie kto panu za tyle kupii ", "panieee jakby tam jeszcze h1z1 było to bym kupił ", "ależ Ełzebiuszu u Jankiela o połowę taniej !", "polak polakowi ?"

Sugeruję zatem wymianę : Jestem otwarty na wszzzystkie propozycje. Od serwera cs go ze stałą liczbą graczy, aż po czytnik ebook'ów xD 

e.      zdjęcia lub inne dodatkowe informacje

Konto nie banowane, po zakupie podaje dane dotyczące wszystkich gier "steamowskich" na których mam konta, world of tanks, neverwinter, eve, war thunder, star conflict (Max lvl w większości w tych grach), po zakupie podaje 1 email oraz konto support tak, aby nowy właściciel miał pewność, że konto nie wróci w jakiś dziwny sposób do mnie.

Pozdrawiam i życzę miłego dnia.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Oferta nieaktywna od miesiąca zostaje przeniesiona do Archiwum. Jeżeli chcesz przywrócić temat, proszę skontaktuj się z moderatorem działu lub wyślij raport z prośbą.

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...