Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Semeria.pl

Maqabra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Forum nie działa tak jak powinno, więc umieszczam linki.

Start serwera 17.06.2017(Sobota) o godzinie 17:00.

Prezentacja:

Prezentacja została wykonana w animacjach, przez co może się długo ładować.

http://prezentacja.semeria.pl/

Forum serwera:

http://forum.semeria.pl/

FanPage serwera, na którym znajdziecie konkurs:

http://www.facebook.com/semeriapl

Weryfikacja:

http://prezentacja.semeria.pl/obrazki/wer1.jpg

http://prezentacja.semeria.pl/obrazki/wer2.jpg

Opublikowano

Każdy ma inny gust, ale te sety są zajebiste ;) Widzimy się na starcie.

Ps. A czy to czasem nie jest Setoria?

Opublikowano
13 minut temu, `Mentos napisał:

Każdy ma inny gust, ale te sety są zajebiste ;) Widzimy się na starcie.

Ps. A czy to czasem nie jest Setoria?

Nie, to nie jest Setoria. Proszę mnie tu nie brać za Asfena, smutno mi :C

6 minut temu, sajko harper napisał:

ile jeszcze tego gówna na plikach teriosa wyjdzie 

Mogę Ci udowodnić, że to nie jest jakiś kolejny rework na plikach teriosa. Nie jest to rework żadnego serwera, możesz mi uwierzyć. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Maqabra napisał:

Nie, to nie jest Setoria. Proszę mnie tu nie brać za Asfena, smutno mi :C

Mogę Ci udowodnić, że to nie jest jakiś kolejny rework na plikach teriosa. Nie jest to rework żadnego serwera, możesz mi uwierzyć. 

przecież kurwa nie jestem ślepy i widze xD tyle dobrze ze chociaż se w chuja totalnie nie lecicie i przy prezce sie napracowaliście 

Opublikowano
16 minut temu, sajko harper napisał:

przecież kurwa nie jestem ślepy i widze xD tyle dobrze ze chociaż se w chuja totalnie nie lecicie i przy prezce sie napracowaliście 

Co racja to racja

kLGgkhi.png

Opublikowano
2 godziny temu, sajko harper napisał:

Ja swoje powiedziałem, chcesz dowody to wal śmiało na PW. 

2 godziny temu, Lajk™ napisał:

Co racja to racja

kLGgkhi.png

Już mówiłem u siebie na forum, że pisałem to wtedy, kiedy ten serwer startował i mi się nazwy jebały. Na tym 2 serwerze nie grałem, ale z tego co wiem to tam takiego systemu nawet nie było :)

• Kubek zmienił(a) tytuł na [Zapowiedź] Semeria.pl
Opublikowano
10 godzin temu, Lajk™ napisał:

Co racja to racja

kLGgkhi.png

Wyjaśnione. Jak to znowu asfen coś probuje to odrazu odradzam gry na serwerze... Serwer sam w sobie był nawet okej ale administracja...

Opublikowano
9 godzin temu, FireOnly napisał:

Wyjaśnione. Jak to znowu asfen coś probuje to odrazu odradzam gry na serwerze... Serwer sam w sobie był nawet okej ale administracja...

Szczerze mówiąc, nie wiem nawet kim jest Asfen, więc to pewnie nic specjalnego. 
Jak już @Maqabranapisał, takiego systemu tam nie było. Zwykła pomyłka. Co do Administracji, jesteśmy tylko my, z czego Maq swój serwer miał kilka lat temu, a mnie możesz kojarzyć wyłącznie z for serwerowych, więc naprawdę nie wiem skąd to zrażenie. :(

Zapraszam na serwer. :)

tMjZlYU.png

Opublikowano

Niezły sajgon. Jak ja widzę, że wam nawet nie chciało się zmienić grafik w ekranach logowania, tylko spolszczyliście je z rumuńskiego i to nawet nie wszystko więc jakie mniemanie można mieć o reszcie rzeczy skoro jedna jest zrobiona na odwal się i to już na starcie prezentacji. Takimi rzeczami to nawet nie wypada w prezce się chwalić nawet jeżeli ma się je na serwerze. I abyście sobie nie pomyśleli, nie jest to atak czy coś w ten deseń tylko zwrócenie uwagi na problem. Pozdrawiam.

Opublikowano
1 godzinę temu, Ryuji napisał:

Niezły sajgon. Jak ja widzę, że wam nawet nie chciało się zmienić grafik w ekranach logowania, tylko spolszczyliście je z rumuńskiego i to nawet nie wszystko więc jakie mniemanie można mieć o reszcie rzeczy skoro jedna jest zrobiona na odwal się i to już na starcie prezentacji. Takimi rzeczami to nawet nie wypada w prezce się chwalić nawet jeżeli ma się je na serwerze. I abyście sobie nie pomyśleli, nie jest to atak czy coś w ten deseń tylko zwrócenie uwagi na problem. Pozdrawiam.

Odkryj ukrytą treść

To chyba nie jest problem, że wykorzystaliśmy coś, co całkiem przyjemnie wygląda oszczędzając przy tym pieniądze na ekrany logowania. Zaoszczędzone pieniądze wolimy przeznaczyć na większą reklamę, chyba oczywiste.

Zapraszam do tematu w dziale publikacje

https://www.mpcforum.pl/topic/1619481-semeriapl-dedykeasy/

Ten można zamknąć. 

Opublikowano
9 godzin temu, Ryuji napisał:

Odkryj ukrytą treść

Nick osoby, która dodała tą zapowiedź oddaje idealnie stan rzeczy na serwerze i prezce.

zandia_sygna.png

Opublikowano

Nie polecam. Serwer nie miał bety po starcie kilkanaście bugów drop/exp w ogóle nie dopasowany moby od mapy 75 sa takie silne ze tylko wp i smok dają sobie tam radę wielki fail serwer na tydzien może dwa.

Opublikowano

Jakim cudem to padło przecież @Kinia.to niezastąpiony i najlepszy sponsor hahaha kisne w chuj,

dawajcie warna ale system rozjebany, gardzę takimi osobami które rzucają słowa na wiatr :/

Opublikowano
Dnia 20.06.2017 o 18:40, Kamilek321 napisał:

Server padl,nawet tydzien nie stal nie polecam tego gowna^^

1 godzinę temu, Kelevra™ napisał:

Jakim cudem to padło przecież @Kinia.to niezastąpiony i najlepszy sponsor hahaha kisne w chuj,

dawajcie warna ale system rozjebany, gardzę takimi osobami które rzucają słowa na wiatr :/

@Maqabrae słyszałeś, nasz serwer padł xD 
#nonieźle

Serwer nie padł i ma się bardzo dobrze, pozdrawiam cieplutko, kisssssss

tMjZlYU.png

Opublikowano
2 minuty temu, Kinia. napisał:

@Maqabrae słyszałeś, nasz serwer padł xD 
#nonieźle

Serwer nie padł i ma się bardzo dobrze, pozdrawiam cieplutko, kisssssss

@Kinia.kurde ;/ Zorientowałbym się chyba, ale co ja tam wiem xD

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...