Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Windows Media Player

Mauurycy

Pytanie

Opublikowano

To od początku...
Zrobiłem format kompa jakieś pół roku temu, po jakiś 2 miesiącach zauważyłem ze komputer mi się wolno uruchamiał, sprawdzam rejestr podczas uruchamiania kompa i mam z ~10procesów Media Player... stwierdziłem ze i tak nigdy tego syfu nie używałem i nigdy mi się nie przyda bo i tak używam GOM'a, no to wszedłem sobie w panel sterowania>programy i funkcje>i wyłączyłem odznaczyłem Media Player i restart. Wszystko było git(komputer uruchamiał się normalnie) i zapomniałem o wszystkim.
Naszło mnie na GTA 5 no to wkładam płytkę do napędu i widzę ze muszę mieć mediaplayer żeby uruchomić instalator GTA(myśle, CO KURWA ?) no to wchodze w panel sterowania i zaznaczam zeby było xD
Wyskakuje mi ze nie wszystko poszło git. i nic nie dało
Pobieram paczkę ze strony Microsoftu w której ma być media itp no to znowu jej uruchomić nie mogę...
Pobieram innego MP. też nie działa...

Moje pytanie jest takie:Mogę jakoś ręcznie wgrać to gówno zwane Media Player ? żebym mógł spokojnie zainstalować to gta? xD
czy musze zrobić format?

System Win7 64bit

0 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Nie udzielono jeszcze odpowiedzi na to pytanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...