Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak się TO podoba ? :P

PanTobi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry ja jestem Tobi co oczywiście można wyśledzić czytając mój nick umieszczony z lewej strony tego posta ( przynajmniej tak było przed zmianami na forum )

- Tak wracam dopiero po jakimś czasie xD...

Wczoraj pracowałem sobie około godziny + kilka minut i stworzyłem jedno minutowy filmik....

Filmik ten ma być przeznaczony nauce programowania ^_^ w końcu jakiejś bardziej profesjonalnej...

Jako iż jestem Tobim przykładam OGROMNĄ wagę do jakości graficznej... dlatego też prosiłbym was o "wstępną" ocenę "szaty" graficznej w tym filmie:

https://www.youtube.com/watch?v=8tZdW4RCj7Y

//Edit 6: Bfff... po coście zmienili że od razu jest to odgrywane jako Multimedia... nie podoba mi się to...

Mam świadomość że niektóre efekty graficzne obecnie "migają" ale to dlatego że pracowałem nad tym obecnie tylko godzinkę :P....

no i + jeszcze więcej dla stworzenia tła czy napisów ^_^ 

Planuję stworzyć też własną "Metaliczno Tobiowom" czcionkę w Stylu w jakim jest narysowana literka "C"

jednak stworzenie takiej czcionki wymaga ogromu czasu ;x... no nic oczekuję że znajdziecie coś co dałoby się poprawić ^_^

z góry mówię aby nikt nie pierniczył o czymś takim jak:

- Dodaj głos -> BO to jest wersja wstępna -> głos też będzie dodany ale potem

- Za krótkie -> Lubie Absurdy często je powoduje jednak nie jest on tutaj pomocny :P

- Nie podoba mi sie -> mało mnie coś takiego interesuje... w sumie że ci się podoba to też takie byle co... pragnę DŁUGIEJ wypowiedzi ^_^ 

przy okazji mój głos to jest takie 4/10 ;P więc być może będę szukać "Voice Aktora" ^_^ prawdopodobnie wśród znajomych

Ice pracuje w radiu i ma zajebisty głos <3 ale jakby ktoś chciał poczytać tekst wypowiadany na dole ekranu to zapraszam ^_^

Opublikowano

Generalnie pamiętaj, że całe Twoje "tło" ma podobać się Tobie.
Jeśli jednak prosisz o jakieś obiektywne, konkretne uwagi to mam kilka.

1. Kompozycyjnie mi się nie zgrywa C++ z tym "Tutorial" pod spodem, 
to największe "T" nachodzi w taki nienaturalny i wydaje się, nieodpowiedni sposób.
Oporócz tego wydaje mi się, że słowo "Tutorial" jest ciutkę za duże i osobiście popróbowałabym
"oczyścić" nieco przekaz, pchając go w prawą stronę. Jak to mówili u mnie, próbuj, kombinuj,
a potem wybierz najlepsze :D 

2. Niezbyt przyjemny dla oka dobór fontów. Tak w ogóle to jest w miarę ok, o ile te migające napisy
zostaną ściągnięte na rzecz głosu. Wydaje mi się, że dużo by na tym to wideo uzyskało. W końcu
dziś dużo wygodniej ludziom słuchać niż czytać.

3. Pomyślałam, że może zamiast pisać tym ogromnym, grubym fontem TobiPL to zrób sobie jakiś ładny
znak wodny, który będzie widniał nawet w tym miejscu, w którym teraz jest? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...