Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]+[Down]Game Master Panel Ii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bambus3k, sprawdziłem, żeby dodać staty, nie możesz być ani sekundy na postaci :P i max to nie 9999, bo przed chwilą dodałem sobie staty na szamana 32666. ;) Pozdro ;D

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przecież to można w łatwy sposób dodać w rejestrację... ;P

Nietak łatwo dac 3 ręke w skrypcie komputeromaniaKa ! jak bys mógł to daj mi kod rejestracij od komputeromaniaKa z rejestarcij z dodanął 3 ręka !:P

gtav2.png

Opublikowano

Bambus3k, sprawdziłem, żeby dodać staty, nie możesz być ani sekundy na postaci :P i max to nie 9999, bo przed chwilą dodałem sobie staty na szamana 32666. ;) Pozdro ;D

tak wiem.. bo w bazie jest przedział liczb integer czyli liczby od -32767do 32767:)

I wiadomo... Postać nie może być zalogowana ;P

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Nietak łatwo dac 3 ręke w skrypcie komputeromaniaKa ! jak bys mógł to daj mi kod rejestracij od komputeromaniaKa z rejestarcij z dodanął 3 ręka !:P

reg.php

linia 328

$zapytanie_add_user = "INSERT INTO account SET login = '".$username."', password = PASSWORD('".$password."'), real_name = '".$rl_name."', email = '".$email."', social_id = '".$social_id."', phone1 = '".$phone1."', question1 = '".$question1."', answer1 = '".$answer1."', cash = '".$cash."', autoloot_expire='2012-12-21 23:21:46'";

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Działa... Ale trzeba umieć ustawić :)

Jak się nie umie to się nie ma...

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...