Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MuExcellent | SVI exp 10x 1rr | 10.06.2017

zb1r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

3xNIE  

serwer widmo 

a jak juz ktos na poscie sie [pojawi to po portugalsku tylko napierda.... w norii boty tylko dla picu postawione. 

licznik podkrecony ^^

;/

Opublikowano

hahaha nie czytajcie tego Gościa o nicku KILLER :) Byl w grze i wzięliśmy go do nas do Guild ! po czym ludzie mi piszą ze to jakieś dziecko ;p

Zaczol nas pytać jak się gra w mu , ale o dziwo umiał pisać na poście  naszych sojuszników ( ally ) Zaraz wyśle screnny z frekwencji choćby naszej guild :)

P.S. Gosc był z 10 minut w grze ^^ i poszedł off^^ nie wszedł na inne mapy  nawet ^^

Nie miałem czasu bo parę rzeczy robiłem w grze , ale lubię jak cos zacznę doprowadzić to do końca :)

A wiec panie KILLER niszczę cie w tym momencie dodając screeny z online naszej polskiej guild :)

..a to tylko nasza 1 guild :) , wiec na 2 raz nie bądź gołosłowny ^^ i nie ściemniaj ludzi

https://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/62c87804136464f9

https://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/434ea9e03394aeb2

2 zdjęcia bo na 1 nie moglem ując całej guild :) Tak wiec 100% online guild , poza tym zdjęcie jest z dziś 28 czerwca i także proszę na to zwrócić uwagę :)

ZAPRASZAMY !

Opublikowano

marian ja niemam nicku KILLER bo byl zajety. moj nick to  POLAND .   

Opublikowano

Cześć :) No nie ważne :P tak czy siak zapraszamy polaków wszystkich !  Jest nas Bardzo dużo male chcemy ciągle więcej by przejąć i kontrolować zamek i serwer ;p haha wbijajcie !

Kazdy polak się przyda i otrzyma pomoc :P

Opublikowano

Witam xD Trochę czasu mnie  tu nie było :P Exp został podniesiony dla nowych , dziś środa :P W niedziele 1 CSy zapraszamy wszystkich chętnych do pomocy xD

łatwo można nabić lvle w bc ds  , a każda dodatkowa osoba na CS nam się przyda .

Zapraszamy !

P.S. Długo Długo i jeszcze raz długo nie będzie takiego serwera jak ten :)

Opublikowano

Jutro pierwsze CS :P Zamierzamy wygrać , także zapraszam tych którzy jeszcze nie zaczęli :P Wygramy i ruszycie od razu z dropem acientow xD

Mamy polska guild i w niej graja tylko i wyłącznie Polacy ! Zapraszamy :)

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

16. Brak zainteresowania publikacją od dłuższego czasu wiąże się z przeniesieniem jej do archiwum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...