Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Pamiętam jak kiedyś założyłem swój pierwszy temat na mpcforum, widziałem zaangażowanie ludzi, ale przez brak chęci i moje lenistwo wszystko poszło na marne, serii nie dokończyłem i wszystko umilkło. Teraaz postanowiłem wrócić do serii tylko bardziej skupić się na zadaniach związanych z Zakonem Równowagi. Założyłem nowe konto na świecie Zemyna, mój nick to Słowiański Berserker. Gram paladynem i mam nadzieję, że tym razem Was nie zawiodę i przepraszam za moją dawną postawę i porzucenie swojego tematu w niepamięć. Teraz stwierdziłem, że połączę to z fanpagem na facebook'u: https://www.facebook.com/SlowianskiBerserkerMargonem/ 

Mam nadzieję, że nikomu nie będzie przeszkadzać, że będę przeważnie wstawiać posty na facebook'a, ponieważ prędzej powiadomienia dochodzą dla mnie i korzystam z niego na smartphonie, więc będzie szybciej łatwiej i przyjemniej.

Teraz chce przedstawić na jakiej zasadzie to będzie wyglądać. Stworzyłem sobie swojego noobk'a paladyna i chce skończyć serie wtedy gdy questy z zakonu równowagi się dla mnie skończą. Dlaczego wybrałem paladyna, a nie wojownika sam nie wiem, może to kwestia przyzwyczajenia z serii Gothic :)

Jestem teraz przy pierwszym zadaniu Zakonu Równowagi który można przyjąć na 20lvl u Zakonnika w Ithan[53,26]-mrowisko

Musimy w nim wybić mrówki które znajdują się pod Ithan, a dokładnie w Leśnym Bródzie oraz w Mrowisku. Na 20 lvl nie potrafiłem go wykonać ze swoim eq na 16lvl, więc na niedźwiedziach i wilkach dobiłem 22lvl, oraz kupiłem ekwipunek z Paladyńskiej Apostaty(3 unikaty,2 zwykłe, oraz tarcze z nieumarłego 19lvl). Teraz poszło wszystko sprawnie i bezboleśnie, jak na 20lvl próbowałem to Brązowa Mrówka Żołnierz mnie ubiła, więc nie próbujcie tego w domach :P Podczas wykonywania questa nabiłem 23lvl. Teraz będziemy zaczynać kolejny którego musimy przyjąć w Eder u Zakonnika. Quest jest na 21lvl, ale cóż nie dałem rady wykonać na 20lvl, więc dlatego taka jest zbieżność lvl'owa.

PS

Z mrówek wypadają odwłoki które leczą, więc najlepiej jest ich sobie sporo nazbierać niż biegać co chwilę do Kastora po miksturki lub do wioski pszczelarzy po miód. W mrowisku p.2 jest elita Mrówcza Królowa z której wypadają 4 unikaty(zbroja 20lvl-tancerz ostrzy,tarcza 22lvl-wojownik/paladyn,pierścień 20lvl-tancerz ostrzy/łowca,błogosławieństwo-wszystkie klasy).

Pozdrawiam Serdecznie :)

Bez tytułu.png

Nowy obraz mapy bitowej.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...