Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwany sponsor do SKOŃCZONEGO PROJEKTU CS 1.6

1alikMontana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Szukam sponsora do SKOŃCZONEGO projektu serwera Counter Strike 1.6

Może zacznę coś na początku o mnie, mam na imię Kacper, lat 17.

W życiu prywatnym interesuję się siatkówką, gram w klubie siatkarskim, a tak "bardziej prywatnie" informatyką.

Zawsze chciałem stworzyć serwer idealnie dopasowany do graczy, ponieważ sam nim jestem i wiem, czego gracz potrzebuje.

Niestety nie każdemu się w życiu wiedzie i brak środków nie pozwalał mi dokończyć mojego planu.

Zawsze bawiłem się w tworzenie paczek, edytowałem pluginy, nawet próbowałem coś sam napisać.

Teraz, gdy czuję się gotowy na otwarcie takiego serwera, ponieważ wieloletnie doświadczenie pozwala mi na takie coś chcę spróbować swoich sił w branży właściciela serwera.

A więc szukam sponsora, który może zostać oczywiście współwłaścicielem serwera.

Sponsor musiałby zapłacić za serwer oraz reklamę, wszystkie pieniążki, które będą pozyskiwane z serwera będą szły na opłacanie serwera oraz reklamy, nie zależy mi na nich, a nie chcę obciążać Sponsora dodatkowymi kosztami.

Wymagam aktywność, poczucie humoru oraz branie sprawy na poważnie.

Sponsor jedynie zapłaci za serwer, będzie mógł zostać jego współwłaścicielem, ale to ja będę wykonywał całą robotę związaną z serwerem, także współwłaściciel nie będzie miał za dużo do roboty.

Jeśli ktoś jest chętny to zapraszam do skontaktowania się ze mną poprzez:

Gadu Gadu: 25649108

Steam: http://steamcommunity.com/id/abduldestroyer

Wiadomość prywatna na forum: https://www.mpcforum.pl/profile/1558793-1alikmontana/

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czyli szukasz po prostu osoby która włoży w to hajs itd. a ty będziesz mógł w każdej chwili zabrać serwer gdy zacznie się utrzymywać i nara? ;') Zarób sam... postaw SAM i wtedy się ciesz... że coś Ci wyszło, a nie żerujesz tak jakby na innych :) Jak nie masz na coś kasy to  tego nie robisz...

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...