Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobry ten komputer do CSGO?

xHulk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam do dyspozycji 800 funtow na kupno komputera ktory jest mi glownie potrzebny do grania w csgo, i moze w gry typy h1z1. Moze doradzic czy nadaje sie do tego? Zalezy mi zeby ponizej 180 fps nie spadal.

Ustawienia w cs: Cienie high, reszta low.

Komputer:  ACER Aspire GX-781

Processor - Intel® Core™ i5-7400 Processor
- Quad-core
- 3.0 GHz / 3.5 GHz (Turbo Boost)
- 6 MB cache
RAM 8 GB (64 GB maximum installable RAM)
Graphics card  NVIDIA GeForce GTX 1050 (2 GB GDDR5)
Storage 256 GB SDD
Motherboard         H110

Jak sie orientujecie czy jest dobry lub ile mniej wiecej fps bede mial to prosze pisac :P

Opublikowano

Nie potrafie zabardzo zlozyc samemu i nie wiem czy sie chce w to bawic :/ Mi glownie zalezy zeby bylo te stabilne 180fps+ i nie spadalo ponizej

Opublikowano

Montaż komponentów w sklepie morele kosztuje 90zł.

Mobo: Aorus Z390 Pro|Cpu: i7 9700|Ram: Patriot Viper 4 3600MHz 16GB|Gpu: Rx 580 8GB|Psu: Seasonic Focus Plus 650W|Cooler: Noctua NH-U12A|Case: Corsair 220T 

Opublikowano

Spokojnie 200fps+

Mobo: Aorus Z390 Pro|Cpu: i7 9700|Ram: Patriot Viper 4 3600MHz 16GB|Gpu: Rx 580 8GB|Psu: Seasonic Focus Plus 650W|Cooler: Noctua NH-U12A|Case: Corsair 220T 

Opublikowano

No to mysle ze mi to zdecydowanie wystarczy. Tym bardziej ze zgaduje ze jak sobie ustawie opcje widnowsa, launch opcje to powinno byc dodatkowo jeszcze wiecej? Chodzilo mi o to zeby mnie nei ograniczal i nie bylo tak za po pol roku nagle zacznie sie przegrzewac czy cos i spadnie o 100 fps czy cos w tym stylu. Dzieki za pomoc ! :)

Opublikowano

Spokojnie ten komputer wystarczy ci na parę lat. Jeśli komputer się regularnie czyści to się nie przegrzewa.

Opublikowano

No to super ;) Dzięki za pomoc, musialem sie spytac bo sie nie znam ogolnie na takich szczegolach za bardzo. Moglbys mnie oswiecic co najbardziej ma wplyw na fpsy? processor?

Opublikowano

Procesor karta graficzna i ram.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...