Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam opinii] Voice VPS [net-speak]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuję opinii i małego porównania Voice VPS'a i Mini Voice VPS'a.

Z moich obserwacji wynika, że ochronę mają naprawdę dobrą, lecz chciałbym poznać opinię osób, które stoją tam trochę dłużej.

Opublikowano

Voice VPS i mini Voice VPS różnią się tylko zasobami ale ochrona jest ta sama, przecież możesz powiększać pakiet więc różnicy w ochronie nie ma żadnej bo zmiana pakietu to nie zmiana maszyny, nawet restartu nie ma po podwyższeniu pakietu.

Opublikowano
6 minut temu, osobnik napisał:

Voice VPS i mini Voice VPS różnią się tylko zasobami ale ochrona jest ta sama, przecież możesz powiększać pakiet więc różnicy w ochronie nie ma żadnej bo zmiana pakietu to nie zmiana maszyny, nawet restartu nie ma po podwyższeniu pakietu.

"Witam poszukuję opinii [...]"

Opublikowano

Korzystam z VoiceVps już niecałe 10 miesięcy, miałem "MINI VOICE VPS PL" a teraz mam "VOICE VPS PL", ale to sie różni zasobami. Anty DDos jest najlepszy moim zdaniem, miałem dużo ataków na serwer ale żaden atak mi nie zgasił tsa. Ping nie skacze, packet loss ~ 2-3% cały czas.

Mogę ci polecić tą usługę z net-speak.pl

Pozdrawiam

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Powiem tak.

Net-speak jest ok 

Dobra ochrona anty ddos

Support taki sobie

Ale jednak polecił bym ci ts3bahu z względu na support, lepszą ochronę.

logo.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
3 godziny temu, !х5rnι napisał:

Polecam bardziej skorzystać z ts3bahu ;)

Ponownie wtrącacie ten bahowy shit w temacie który go nie doty7czy, opinie na temat bahu są w innym temacie .. negatywne.

Co o tematu, voice vps to naprawę dobre rozwiązanie, zarąbista ochrona i niezły panel, a nie jak te bahowe wynalazki bez panelu i z pogiętą administracją którą doskonale opisano w innym temacie.

Opublikowano
5 minut temu, osobnik napisał:

Ponownie wtrącacie ten bahowy shit w temacie który go nie doty7czy, opinie na temat bahu są w innym temacie .. negatywne.

Co o tematu, voice vps to naprawę dobre rozwiązanie, zarąbista ochrona i niezły panel, a nie jak te bahowe wynalazki bez panelu i z pogiętą administracją którą doskonale opisano w innym temacie.

Mój drogi na stabilność nie narzekamy i szybkie reakcje Huntera który sobie dobrze radzi ;) Więc proszę cięXDD

Opublikowano
24 minuty temu, !х5rnι napisał:

Mój drogi na stabilność nie narzekamy i szybkie reakcje Huntera który sobie dobrze radzi ;) Więc proszę cięXDD

Pomyliłeś temat, ciś z nim do bahu, a skoro taka stabilność to po co jego pomoc i "szybie reakcje", proszę przemyśl  na drugi raz to co chcesz napisać.

Moderatorów proszę o reakcję bo za chwilę znowu bahowcy wprowadzą syf do tematu, co mają w swoim stylu.

A co do voice vps, polecam net-speak.pl, tutaj link do funkcji w voice vps i dodatków w net-speak.pl

https://net-speak.pl/vvps_pl.php

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...