Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DrCost i prawda o nim

ChoryRap

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam @DrCost. Dlaczego? Kupiłem od niego serwer ts3. Miał dostęp do niego przez pliki, po czym 07-06-2017 rok dostałem od niego atak DDoS i dziś 09-06-2017. Wchodzę na stronę na której został wykupiony, a tam zmieniony adres e-mail. I pozmieniał mi hasła do wszystkiego. Nie bierzcie go do współpracy.

Jw27i9N.gif

Opublikowano

Zero dowodów, kolejna drama bez pokrycia.

Nie znam typka, ale robiąc takie tematy, sami sie ośmieszacie.

W teorii to nawet Cie nie oszukał bo Serwera TeamSpeak się nie odkupuje od kogoś, tylko od hostingów.

Pozdrawiam.

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano
18 minut temu, Pantoflarzek napisał:

Zero dowodów, kolejna drama bez pokrycia.

Nie znam typka, ale robiąc takie tematy, sami sie ośmieszacie.

W teorii to nawet Cie nie oszukał bo Serwera TeamSpeak się nie odkupuje od kogoś, tylko od hostingów.

Pozdrawiam.

Kupiłem od niego z hostingiem. Nie wiesz to się nie udzielaj. Mam dowody zakupu więc japa wacku.

Jw27i9N.gif

Opublikowano

To prawda, kolega zakupił tego TeamSpeaka, teraz dowiaduje się takowej rzeczy, w takim razie również tej osoby nie polecam.

image.png

Opublikowano
24 minuty temu, ChoryRap napisał:

Kupiłem od niego z hostingiem. Nie wiesz to się nie udzielaj. Mam dowody zakupu więc japa wacku.

Sądząc po tej wypowiedzi, nawet mi nie przykro jak takie cebule padają ofiarą tego typu sytuacji.

Dowodów dalej 0.

Sądzę że chcesz zrobić sensację, a robisz z siebie idiotę.

Skończyłem dyskusję w temacie, miłego dnia życzę ;) 

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano
13 minut temu, Pantoflarzek napisał:

Sądząc po tej wypowiedzi, nawet mi nie przykro jak takie cebule padają ofiarą tego typu sytuacji.

Dowodów dalej 0.

Sądzę że chcesz zrobić sensację, a robisz z siebie idiotę.

Skończyłem dyskusję w temacie, miłego dnia życzę ;) 

Weź chłopie wypier... dowody mogę wysłać na priv. Nie znasz sytuacji to się nie wypowiadaj. Mam dowody i chuya dostaniesz bo mnie typie wkurwi... 

28 minut temu, ɴoɴαмe napisał:

Jakieś dowody, screeny coś?

Zaraz ci wyślę na priv

Jw27i9N.gif

Opublikowano

Ludzie to jest dział o Ts3, jak masz wątpliwości że ta osoba łamie regulamin forum napisz dowody do moderatora i dostanie bana a nie tworzysz taki beznadziejny temat. Naprawdę BARDZO ci współczuje i łącze się w z tobą w bólu ale napisz opinie w jego temacie i tyle , nie rób syfu na forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...