Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja, nie ma plakietek to źle czy dobrze

Vilche

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Napiszcie proszę jakie macie zdanie odnośnie tych plakietek i tej zmiany na forum, bo dla mnie to śmiechu warte po raz kolejny. Na chuj ludzie walczą o te plakietki, produkują się, by jakiś pseudo admin znowu je resetował. (tak to już nie pierwszy raz) ; Gdzie wcześniej makin nas zapewniał że nic takiego nie będzie, to mpc pomimo fuzji wyginie jeszcze bardziej niż wcześniej ...

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Moja opinia:

Plakietki = przywileje

aczkolwiek uważam, że każdy powinen mieć przywileje bez żadnych plakietek, pisząc o przywilejach mam na myśli uprawnienia takie jak zwiększona skrzynka, opcje profilu i jakiekolwiek inne możliwości(oczywiście bez banowania).

Opublikowano

Jakoś mi nie przeszkadza ich brak, zresztą zamiast płakać jaki to Makin jest zły, to pomyśl w ten sposób - może się po prostu nie dało ich zachować podczas aktualizacji forum? xD

Opublikowano

Ludzie się starają o plakietki, a kiedyś wystarczyło przez 2 dni zakolegować się z jakimś gmem i miałeś wszystkie. Przedtem znaczyły gówno i teraz tak samo.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Nie chce zbytnio wprowadzać w błąd ponieważ mam tylko szczątkowe informacje, ale o ile dobrze pamiętam plakietki aktualnie nie zostały "od tak" zabrane. Przynajmniej tak mi się obiło o uszy, nie widzę tez nigdzie jakiejś informacji o tym, że "zły i niedobry admin" pozbawił użytkowników nagród.. Chociaż możliwe, że ta wzmianka mi gdzieś umknęła. Nie trudno zauważyć, że na forum brakuje jeszcze wielu opcji, jakie były na poprzedniej wersji silnika, w tym własnie panel Awards odpowiedzialny za w/w plakietki. Nie wszystko się jeszcze zaktualizowało, nie wszystkie opcje działają prawidłowo lub zostały uruchomione. Myślę, że w tym tkwi problem, a nie w teorii spiskowej adminów, by uprzykrzyć życie zabierając użytkownikom "ciężko" pozyskane graficzki pod avatarem :) (Opieram swoją opinię na tym, że brakuje również plakietek "funkcyjnych", takich jak chociażby Mentorów, MGT, etc. Były one potrzebne chociażby po to, by wyróżnić użytkowników należących do wielu grup jednocześnie).

Jeśli jednak się mylę, to wydaje mi się, że usunięcie dotychczasowych rang i nagród będzie wiązało się z całkowicie nową ideą nagradzania użytkowników bo mimo wszystko jest to nieodłączny element MPC.. Przyznajmy szczerze- tych nagród wcale nie było trudno zdobyć. Bardziej ogarnięci mogli zdobyć całą "paletę" w ciągu jednego eventu, chociażby z okazji Świąt, gdzie organizatorzy rozdawali je wręcz "za darmo" i za błahe sytuacje, jak na przykład napisanie statusu. Dlatego sądzę, że nie ma co płakać i należy spokojnie czekać na informacje odnośnie systemu nagród.

igNMhIy.png

Opublikowano

Plakietki wrócą jak tylko Makin dokończy pisać hooki, to doświadczony programista15k. Wszystkie nagrody zostaną przywrócone użytkownikom!

Opublikowano
2 godziny temu, Valze napisał:

Plakietki wrócą jak tylko Makin dokończy pisać hooki, to doświadczony programista15k. Wszystkie nagrody zostaną przywrócone użytkownikom!

ciekawe ile dup się pojawi na mpc #cozazjebtocial

Opublikowano
6 minut temu, xTeski napisał:

ciekawe ile dup się pojawi na mpc #cozazjebtocial

Debug Under Program Analysis, na pewno też z tego korzystasz ;)

Opublikowano

Stracenie plakietek znowu? Już wkurzające było gdy zmieniali ich wygląd i też ludzie tracili to co zdobyli. Jeszcze na starym forum było to trudne, bo w wielu działach nie było żadnych konkursów. #Comebackplakietki

Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski.

goPYjbL.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...