Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin 2 Tasmania jak zacząć ?

Duchowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam forumowiczów, po sukcesie nowego serwera na polskiej platformie Metin 2 zdecydowałem sie powrócić do gry. 

Mam pytanie do osób siedzących już na Tasmanii jaką klasą opłaca się teraz grać, widzę że doszła nowa- Likan. Chodzi mi o postać która będzie w miarę dobra w expie chociaż po dodaniu nowych broni młodego bohatera chyba nie ma aż tak dużych problemów na start. Chciałbym stworzyć postać która będzie dobra w pvp średnia w exp oraz aby miała w miare tanie KU. Myślałem o likanie nie wiem jak stoi z księgami.

Z góry dziekuję za odpowiedzi.

Opublikowano
18 godzin temu, Duchowy napisał:

Witam forumowiczów, po sukcesie nowego serwera na polskiej platformie Metin 2 zdecydowałem sie powrócić do gry. 

Mam pytanie do osób siedzących już na Tasmanii jaką klasą opłaca się teraz grać, widzę że doszła nowa- Likan. Chodzi mi o postać która będzie w miarę dobra w expie chociaż po dodaniu nowych broni młodego bohatera chyba nie ma aż tak dużych problemów na start. Chciałbym stworzyć postać która będzie dobra w pvp średnia w exp oraz aby miała w miare tanie KU. Myślałem o likanie nie wiem jak stoi z księgami.

Z góry dziekuję za odpowiedzi.

likn ku z tego co orientuje sie ma tanie mało kto zna sie na cenie ku lkana dlatego mozna kupic za grosze, polecam mentala on ma tanie ku a do expa jest dobry.

ps zastanawiam sie dlaczego wybrałeś nowy serwer? przecież i tak za pare lat łączą serwery, a na nowym serwie nawał ludu i trudno expić

Opublikowano
3 godziny temu, KaszanaLubiZryć napisał:

likn ku z tego co orientuje sie ma tanie mało kto zna sie na cenie ku lkana dlatego mozna kupic za grosze, polecam mentala on ma tanie ku a do expa jest dobry.

ps zastanawiam sie dlaczego wybrałeś nowy serwer? przecież i tak za pare lat łączą serwery, a na nowym serwie nawał ludu i trudno expić

Po pierwsze ku purpuka z tego co ostatnio sprzedawałem za 450 k co na start jest sporo,po drugie nowego serwera Tasmanii nie połączą, także graj najlepiej bodym ,aura droga ale najlepsza postać 

Opublikowano
5 godzin temu, KaszanaLubiZryć napisał:

Na Tasmanii purpura jest stosunkowo droga,  skoro nie wiesz, to po co piszesz?

I tasmania nie będzie łączona, więc nie wprowadzaj ludzi w błąd.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano
2 godziny temu, Ni0sz3K napisał:

Po pierwsze ku purpuka z tego co ostatnio sprzedawałem za 450 k co na start jest sporo,po drugie nowego serwera Tasmanii nie połączą, także graj najlepiej bodym ,aura droga ale najlepsza postać 

Bodym!? Nie chce ale muszę. Tylko zaszkodzisz taką radą. Ja na starym pl grałem bodym i na 50 lv z dobrym eq nie dał rady ustać metka cienia. Później wróciłem do wp'ka tym leciałem do końca.

Co do tematu.

Dodatkowo łatwo wydropisz nim medale i zioła na start w komnacie bosa na łatwym. ( 29 lv i strach i nie biją cie :lenny:) Chociaż mental jak wspomniał kaszana nada się jak nie chce ci się robić 2 postaci.

Pewnie i tak zrobisz 2 bo jak mawiają niektórzy: Co znaczy w metin2 dwójka? Ty + 2 postać :lenny:

5 godzin temu, KaszanaLubiZryć napisał:

Dokładnie ludzie po m1 biegają z full is po metkach. Grałem tam tydzień i ani jednego nie widziałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...