Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VAC a Antywirusy

Peppe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie, o co kurna chodzi, że teraz nagle każdy antywirus zaczyna blokować "Systemy VAC" ? Kaspersky, avg, comodo, żaden nie "współgra" z tym zajebanym VACem?

Jakich antywirusów używacie, tak, żebym nie musiał zmieniać za chwilę znowu antywirusa? (comodo przez tydzień nie blokował, teraz znowu zaczął)

Opublikowano
8 godzin temu, xxerorxx napisał:

Hmm, pierwsze słyszę że Antywirus nie współgra z "System VAC" możesz bardziej sprecyzować o co ci chodzi?..

Skoro "pierwsze słyszysz", to też mi nie pomożesz.

Chodzi o komunikat przy próbie połączenia się z serwerem zabezpieczonym VAC, do trybu "Turniejowy", blokujący połączenie z serwerem, komunikatem, że Twój antywirus blokuje jeden z procesów VAC, masz słabe połączenie z internetem lub modyfikowałeś pliki gry, mnie jednak 2 pozostałe punkty nie dotyczą, a po odinstalowaniu antywirusa wszystko wraca do normy i mmy mogę grać normalnie.

Opublikowano
Dnia 8.06.2017 o 17:03, Peppe napisał:

Skoro "pierwsze słyszysz", to też mi nie pomożesz.

Chodzi o komunikat przy próbie połączenia się z serwerem zabezpieczonym VAC, do trybu "Turniejowy", blokujący połączenie z serwerem, komunikatem, że Twój antywirus blokuje jeden z procesów VAC, masz słabe połączenie z internetem lub modyfikowałeś pliki gry, mnie jednak 2 pozostałe punkty nie dotyczą, a po odinstalowaniu antywirusa wszystko wraca do normy i mmy mogę grać normalnie.

Jedyny antywirus z jakiego korzystam to mózg i nie mam żadnego problemu z blokowaniem vaca przez niego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...