Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silkroad crash.?? czy co.??

ZiutaS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem, bardzo czesto gdy ide expic, (znaczy bocic xD ) po 15, 20.min czasem godzinie naprawde roznie wywala mi silka na pulpit( poprostu znika, zaden DC tylko tak jakby mi go zamykało) podejrzewam ze to crush, najgorsze jest to ze zauwazyłem taką sytuacje tylko przy mojim 1 charze, wiem ze to dziwne ale tak jest uzywam softa i chodza mi 4 silki na raz i tylko w tym 1 mi sie tak dzieje pozostałe sa ok, kompa mam 4 rdzeniowego quad z 2GB ram 800mhz, moze zna ktos jakijs skuteczny sposob aby temu zapobiec, probowałem juz wyłaczac okienka wyskakujace z pt (t.j wchodzisz do ustawien silka i odznaczas w ustawieniach to aby ci sie nie pokazywał trade ani zaproszenie do party) pozatym mam zaznaczone trade request reject i wszystkie ustawienia grafiki na low ;/ ... Raz gdy byłem na ongach turasy wkolko mi wywalały gre co sie zalogowałem to znow crash, i znow crash, juz sie robi to wkur*****e -,-, bede wdzieczny za pomoc

Opublikowano

hmm.. czy ja wiem.. moze 1 silk przypada na 1 rdzen czyli alenie wiem czy to mozliwe ze jeden rdzen jest slabszy gdyz wykozystuje go sam windows i inne rzeczy ktore masz odpalone na kompie.. hmm sprobuj ustawic priorytet tego silka ktory ci sie wylacza na wyzszy moze pomoze;]

PostalDude - Iris - 90

• Dodaj nową pozycję...