Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] ADC

PatrykExTrEmE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualnie siedzę w p4. Jestem mainem Jinx ale od pewnego czasu często nią przegrywam, co chwila  natrafiam na enemy z ogromną ilością cc typu Malphite i Leona. Nie mając żadnych skilli pod escape czy dodge ciężko o przeżycie. Często jestem one shotowany nawet support nie jest w stanie mi pomóc kiedy Syndra walnie we mnie R ... Stąd moje pytanie czy Jinx w plat elo jest słaba?

Opublikowano

jak team fighty nie wychodzą, bo np team ma cię w dupie, widzisz sam, że takim sposobem nie wygracie, to może by warto zrobić ze swojej postaci potwora, w czasie gdy oni się tłuką robisz sobie przewagę 100-150csów, około 3 lvli i szukasz jakiegos missplaya ze strony przeciwnika, wtedy forcujesz 4v5 i może wygrasz z teamkiem który nie potrafi zagrać w okół 10/0 jinx w team fighcie.

odpowiedz: nie nie jest słaba, masz szanse wygrać gierki trudniejsze, jak i szybko "domknąć" gry łatwiejsze

Opublikowano

Sorrki, że  się dopisze jak by, ale właśnie jaka jest meta teraz w lolu ogólnie?

Bo jinx mało co widzę, varus nie istnieje chyba  ktoś powie :))

Włącz może sobie powtórkę i przeanalizuj czy coś da się poprawić w  pozycji w late game.

• tripipi zmienił(a) tytuł na [Champ] ADC
  • Creative zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...