Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[AW] Problem z instalacją z drugiej płyty

Pavelek453

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z instalacją Cod'a advanced warfare... dziś zakupiłem klucz do gry na G2A i wszystko działa... gra jest w bibliotece zarówno zwykła wersja jak i MP. Chciałem ją zainstalować z płyty którą dał mi znajomy (wersja gry ta sama po prostu musiałem kupić inny kod bo tamten był wykorzystany) no i zaczyna się instalacja. Wybieram obie opcje: Advanced warfare i Advanced warfare multiplayer. Wyświetla ile miejsca będzie potrzebne (coś ok. 50GB) ja na dysku miałem 159GB więc spokojnie by starczyło. zaczyna się właściwa instalacja z DYSKU 1. Gdy wyświetlił się komunikat "Do stacji DVD włóż dysk 2" oczywiście zrobiłem to, po czym wyświetla się eksplolator windows z plikami które są na płycie. Instalacja nie ruszyła się (nie zaczęło się dalsze instalowanie) i w tym momencie pies pogrzebany :/ Nie wiem co dalej:

są tam jakieś pliki z różnymi rozszerzeniami plik autosetup i jakaś ikona. 

A więc głównie chodzi o to co zrobić ? Muszę te pliki gdzieś przenieść ? Coś kliknąć aby steam zaczął instalację z tego dysku ? Pobierać bym nie chciał (słaby internet) Proszę o pomoc

<3 mpcforum.pl

Opublikowano

Jak włożysz drugi dysk i wyskoczy ci okno z pliczkami to zobacz czy tam nie ma jakiegoś pliku exe. jak jest to go odpal jeśli nie ma to zamknij onko.Jak instalacja nie pójdzie dalej to wyjmij płyte ze stacji i na nowo włóż.Niby proste ale czasem pomaga. Albo jak masz inną stacje dysków to podepnij pod kompa i wtedy instaluj.

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

• tripipi zmienił(a) tytuł na [AW] Problem z instalacją z drugiej płyty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...