Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z treecapacitor + autoswitch

Miodq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Treecapitator 2.0.4

AutoSwitch 5.1.1

Używam w/w modów pod forge. Wersja MC 1.7.10

Problem polega na tym, że używając treecapacitor drzewo ścina się całe, ale czas jego "cięcia" jest dłuższy, z uwagi na fakt, że jest to całe drzewo za jednym zamachem.

natomiast autoswitch wybiera z paska przedmiot, którym najszybciej zniszczymy jakiś blok.

Problem polega na tym, że treecapacitor wydłuża czas niszczenia bloku drzewa i autoswitch sobie oblicza, że szybciej będzie zniszczyć jeden blok drewna ręką, niż siekierą i automatycznie mi usuwa siekierę z ręki wrzucając jakąś inną pierdołę z paska. Jakieś pomysły jak to ogarnąć?

.

• Biter. zmienił(a) tytuł na Problem z treecapacitor + autoswitch
Opublikowano

Zajebisty pomysł. Zamiast ogarnąć działanie moda, najlepiej go wyjebać. Gratuluję

.

Opublikowano

Musiałbyś edytować tego moda samemu, nic nie poradzisz. Musisz wywalić jakiegoś moda aby reszta działała normalnie. Sam miałem przypadek kiedy moje 2 ulubione mody gryzły się.

hex.svg

PLAYBASE - Nowoczesna lista serwerów gier

Opublikowano

To masz problem z treecapitatorem czy z autoswitchem? Bo tak niezrozumiale to napisales. 

Rzecza jasna jest to,  ze trecapitator scina cale drzewo to i czas sie wydluza. Jesli chcesz jeden klocek tylko sciac to przytrzymaj lewy shift. 

Co do autoswitchu. Edytuj go sobie. Nic trudnego tam nie ma jesli znasz angielski. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...