Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z apache2 ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pewien problem z serwerem/strona/apachem/phpem nie wiem dokladnie o co tutaj chodzi, na hostingu zewnetrznym wszystko dziala dobrze, a ze serwer jest juz nie oplacany przez szkole, to postawilem na swoim starym terminalu calego LAMP'a otoz problem polega na tym, ze ucina mi strone, ogolnie wszystkie polaczenia z baza danych sa zrobione i jak wejdzie sie w poszczegolny skrypt php to dziala, caly index ma ponad 300 linijek (moglbym zrobic go na 250 ale jest dla mnie bardziej czytelny), a jak wejde na strone przez wpisanie adresu terminala to ucina przy 106 linijce (patrzac view-source) sprawdzalem na chrome, firefox, opera, safari na kazdej bylo to samo. nadalem wszystkie uprawnienia i nadal nie dziala. czy moglby ktos mi pomoc ? screeny dodam jutro, mam nadzieje, ze ktos mi pomoze, z gory dzieki : )

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...