Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[GHS] Problem z COD Ghotst i co kupic?

Drolies

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka !

Mam problem z ghost'em bardzo zla grafika na tej gierce ale to dziwne bo gram w bo2 na tym samym pc'ecie i wszystko ok

Moj skladak

Nvidia GT610
Karta sieicowa Atheros AR8151 PCI-E Gigabit 
Procesor : I5-3450 3.10GHz
Sytem 64bit
Pamiec 8GB
Windows 7

Czy to wiec normalne ? jesli nie jakie opcje graficzne mam ustawic?

Chcialem tez kupic sobie BO3 albo AW ktory lepszy? i czy beda dzialac mi na kompie? 

Thx za pomoc !

Opublikowano
Cytat

bardzo zla grafika na tej gierce

Mógłbyś troszkę jaśniej?Jaka zła grafika?Jeśli masz problem z klatkami to wina słabej optymalizacji tej gry zmień ustawienie graficzne na mniejsze, wyłącz synchronizację pionową.Co do BO3/AW  to lepiej kupić BO3.Twój komputer powinien dać radę z tą częścią bez problemów.

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

Chodzi sie okrutnie wolno wszystko buguje i sie bardzo wolno laduje, na jakim z tych dwoch COD jest wiecej osob? dzieki za odp

Opublikowano

Aktualnie w BO3 gra 8,834 osób a w AW tylko 250 wiec odpowiedź nasuwa się sama.Wracając jeszcze do Ghosts to poustawiaj wszystko na niskie ustawienia graficznie albo odinstaluj tą grę bo gra w to tylko 460 osób :D.

• tripipi zmienił(a) tytuł na [GHS] Problem z COD Ghotst i co kupic?
Opublikowano

Super dzieki za pomoc co do ghost'a sporobuje i jak nie no to bajbaj x)

Mam ostatnie pytanie, na jakim cod jest najwiecej osob i nie ma tego skakania po murach ? na pc

Opublikowano

Bez skakania po murach to Call of duty world at war 2100 osób online i Call of duty BO2 2400 osób online.

Opublikowano

Na BO1 -700osób MW2-1800osób MW3-1800osób.Nie polecam MW3 bo dużo cheaterów chyba że grasz na wallhacku to wtedy tak :D

Opublikowano

Ogólnie Black Ops 1 jest naprawdę fajną grą i według mnie, jest sens w nią zainwestować te 20-30 pln. Poza VAC'iem, mają jeszcze swoje zabezpieczenia - nie wbijesz prestiży i leveli programem, czasami trafi się ktoś, kto przejrzy demka itd. Grając w tym tygodniu 25h, nie spotkałem nawet jednego cheatera. Serwerów też jest sporo, atmosfera jest znośna. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...