Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Randomowe crashe CS:GO

gralfon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki problem mianowicie po jakichś 15-20 minutach grania w CS:GO dostaję freeza ekranu, dźwięk przerywany (pewnie go znacie jak się system przywiesza) i koniec, muszę resetować csa, bo nic nie idzie już zrobić. Dzieje się tak od jakiegoś czasu (nie wiem koło 2 tyg?). Najpierw nie zwracałem na to uwagi, myślałem, że to przypadek, ale teraz dzieje się tak za każdym razem jak odpalam csa. Ma ktoś pomysł co to może być? Każda pomoc się przyda :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Na starym PC'cie miałem tak samo. Pomogło mi przeczyszczenie wnętrzności komputera no i standardowo format. 
W nic innego się nie bawiłem, tak więc może istnieje prostsze/mniej czasochłonne wyjście. 

185241494535326637230.png

Opublikowano

Format to zbyt inwazyjne działanie, coś musi być powodem, póki co reinstallowałem CS'a, ale nie pomogło :/

Gold Member

nvm

Opublikowano

Lapek i7-6700HQ, GTX960M, 8gb ramu, więc z uciągnięciem CS:GO nie miał i nie ma problemów do tej pory :)

Screena zapodaję 30sekund niecałe po tym freezie, nie wygląda jakby coś się działo z temperaturą.

Edit: w stanie spoczynku procek 50 stopni.

Bez tytułu.png

Gold Member

nvm

• DarkusFD zmienił(a) tytuł na Randomowe crashe CS:GO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...