Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ashia.pl [Dedyk] [Hard]

Librex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer widze zapowiada sie super. Te dropiace smki naprawde zachęcają do gry. Na jednych serwerach zmniejszają Ci zasięg pelerynek żebyś kupił lepszą w is a na drugich smy dropią z mobów;D

Nice, a jak z reklama?

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Mogło by być o 17 bo historia pokazała już ,że jak dwa serwery startuja tego samego dnia i jeden wystartuje wczesniej (BEZ PROBLEMOW) to gracze zostaną na nim w większym stopniu ;D

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Zapraszamy na Idola ! 

Idol, odbędzie się dzisiaj, o 16:00, na TeamSpeak'u:

ts-lol.eu ( każdy zapis to 300 SM )

Dodatkowo każde konto zarejestrowane, do godziny 17:00, otrzyma 100 SM !

fmouAs8.png

Opublikowano

brechta serwer. nawet nie ma reki co ponosi yang:D a jak sie dednie to znika wierzchowiec startowy i juz sie go nie ma:D

Opublikowano

Serwer nie postoi dluzej niz tydzien. Jak narazie jest ze 150 online, a bedzie coraz mniej, ze wzgledu na brak reklamy. Na dodatek na serwerze jest sporo bugow. Nie polecam tracic czasu

Opublikowano

Wszedłem, pograłem z 20 minut i wyszedlem. Ja rozumiem hard, ale żeby 3 ręki nie dać? Już nie wspomnę o bugach typu wartości skilli, biolog, wierzchowca trzeba dokupywać bo znika, początkowe potki i eq można sprzedać co daje 6.5k. Trochę zabawy i jesteś ustawiony na pierwsze godziny serwera.

Ja podziękuję. Obiecano nam automatyczne SMy wpadające na konto za zabicie metina, a tu nic. Z metków gorszy drop niż na PLu tbh.

Opublikowano

Zapalmy świeczkę [*] serwer oficjalnie został odpicowany niestety na stole operacyjnym pacjent zmarł nie przeżył zabiegu naprawy :(  Timo popraw się złodziejaszku 

Opublikowano

[*]

Ej chłopaki, bo mi przy próbie wejścia do gry wyskakuje "Błąd połączenia z serwerem" to coś u mnie nie tak, czy u was? ^^^^^^^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...