Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie najtaniej kupię CS:GO?

Podwale

Rekomendowane odpowiedzi

• DarkusFD zmienił(a) tytuł na Gdzie najtaniej kupię CS:GO?
Opublikowano

Kup CS:GO na g2a.com z lokalizacją Asia to wyjdzie jakieś ~25 zł, aby aktywować pobierz VPN z Hide.me i wybierz lokalizacje Singapur. Po włączeniu VPN zaloguj je na konto steam i wykorzystaj klucz i gotowe :). Jak będziesz miał problem o pisz śmiało na PW :D.

Opublikowano
15 godzin temu, gosc123123 napisał:

Kup CS:GO na g2a.com z lokalizacją Asia to wyjdzie jakieś ~25 zł, aby aktywować pobierz VPN z Hide.me i wybierz lokalizacje Singapur. Po włączeniu VPN zaloguj je na konto steam i wykorzystaj klucz i gotowe :). Jak będziesz miał problem o pisz śmiało na PW :D.

Nie zalecam robić tego co napisał kolega. Omijanie systemu i weryfikacji nie zawsze idzie w dobrą stronę, można mieć również z takich rzeczy problemy ;) 

Opublikowano
6 minut temu, !х5rnι napisał:

Nie zalecam robić tego co napisał kolega. Omijanie systemu i weryfikacji nie zawsze idzie w dobrą stronę, można mieć również z takich rzeczy problemy ;) 

Ja odpowiadam na pytanie jak kupić csgo najtaniej a nie nakłaniam do robienia tego, każdy robi to na własną odpowiedzialność. Dodam, iż jeszcze nikomu nic się nie stało jak tak zrobił.

Opublikowano
31 minut temu, gosc123123 napisał:

Ja odpowiadam na pytanie jak kupić csgo najtaniej a nie nakłaniam do robienia tego, każdy robi to na własną odpowiedzialność. Dodam, iż jeszcze nikomu nic się nie stało jak tak zrobił.

Jesteś bogiem że wiesz to? Nie. Nie będę się kłócił bo to nie temat od tego :p Decyzja należy już do niego. Ja znikam.

Pozdrawiam.

Opublikowano
9 godzin temu, snarx. napisał:

Specjalista od VPN się znalazł, wiesz jakie potem masz ograniczenia?

cdkeys.com polecam, najtaniej

Widać, że sam nie wiesz co gadasz a innych nazywasz "specjalistami" hehe.

Jest to jak najbardziej bezpieczna metoda, kupujesz klucz z AZJI nie z rosji, wystarczy raz aktywować VPN'em i potem można grać normalnie :P

Kupiłem już tak z około trzy konta więc wiem co mówię.

Opublikowano

Azja czy Rosja - kogo to obchodzi, z czasem Valve się tym zajmie - nie wiem jak Ty, ale wolę mieć region Polski niż innego kraju - znając Valve pożegnacie się z tymi Waszymi cs'ami (bo przecież Polska to po taniości wszystko i to w sposób nielegalny)

enjoy

Opublikowano
3 godziny temu, snarx. napisał:

Azja czy Rosja - kogo to obchodzi, z czasem Valve się tym zajmie - nie wiem jak Ty, ale wolę mieć region Polski niż innego kraju - znając Valve pożegnacie się z tymi Waszymi cs'ami (bo przecież Polska to po taniości wszystko i to w sposób nielegalny)

enjoy

Ludzie, gadacie bez sensu, jeśli będzie chciał kupić tak to sobie tak kupi. Tutaj mamy podawać mu jak to zrobić a nie się kłucić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...