Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opinia o ABot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym zapytać o waszą opinię na temat aplikacji ABot na serwer teamspeak3. Ponieważ chciałbym ją zakupić dlatego że słyszałem o niej kilka dobrych opinii. Ale chcę się upewnić więc pytam większe grono na ten temat.

Moje życie. Moje wybory. Moje błędy. Moje lekcje. NIE TWÓJ biznes!
Nie wystarczy chcieć. Trzeba wszystko wprowadzić w życie

BATTLE-TS.PL

Opublikowano

Bot jest godny polecenie, w razie problemów artur oferuje szybką pomoc. Funkcjonuje bardzo dobrze, plusem jest też jego cena. Również łatwo się wszystko konfiguruję.

Opublikowano

Można polecić, bot dobry jak na swoją cenę.

Ma parę błędów, ale w kolejnej aktualizacji ma to być naprawione.

Co do samego supportu.. niby jest dobry, lecz czasami powinni się (że się brzydko wyrażę) w łeb pierdolnąć :) 

Opublikowano
2 godziny temu, gosc123123 napisał:

Ten bot jest godny polecenia, powiem więcej ma mniej bugów od mBota. Sam używam go na swoim serwerze i sprawdza się bardzo dobrze.

A jakie bugi ma mbot??

Również mogę polecić ABota jak i Artuta :) Szybka pomoc - wiadomo każdy ma swoje życie i nie jest w stanie być na każde zawołanie.

Aplikacja cały czas się rozwija... od czasu kiedy go kupiłem mineło 7 miesięcy ( jak się nie mylę ) i jestem zadowolony,.

10 godzin temu, Kalambur99 napisał:

Można polecić, bot dobry jak na swoją cenę.

Ma parę błędów, ale w kolejnej aktualizacji ma to być naprawione.

Co do samego supportu.. niby jest dobry, lecz czasami powinni się (że się brzydko wyrażę) w łeb pierdolnąć :) 

Trzeba rozmawiać tylko z Arturem...

lubie-to-png.png

Opublikowano
50 minut temu, Canecorso napisał:

A jakie bugi ma mbot??

Również mogę polecić ABota jak i Artuta :) Szybka pomoc - wiadomo każdy ma swoje życie i nie jest w stanie być na każde zawołanie.

Aplikacja cały czas się rozwija... od czasu kiedy go kupiłem mineło 7 miesięcy ( jak się nie mylę ) i jestem zadowolony,.

Trzeba rozmawiać tylko z Arturem...

Nie chodzi tu o sprawy techniczne.

Przyszedł sobie pewien osobnik, powiedział na jakie imię i nazwisko jest licencja (były członek zarządu ts'a), po czym Robert wyłączył nam licencję i przypisał tamtej osobie. Bez okazania żadnego dowodu zapłaty :)

Opublikowano

Bot jako jeden z nielicznych który można porównywać do M-Bot'a :) Z chęcią go bardzo polecam i zachęcam do korzystania z niego, jest o wiele tańszy niż M-BOT,  a posiada praktycznie te same funkcję oraz możliwości. Racja, są bugi ale autor stara się je naprawiać ciągle.

Ale co do supportu to mam lekkie wątpliwości ponieważ raz odpisują bardzo szybko, a raz trzeba czekać tydzień żeby łaskawie odpowiedzieli i pomogli. 

Opublikowano

Bot godny polecenia. Z M-bot'a nie korzystałem lecz widziałem jak działa. Autor stale pracuje nad aktualizacjami. Nie zauważyłem większych bugów, optymalizacja jest bardzo dobra, odkąd uruchomiłem bota nie resetowałem go ani razu a wszystko działa świetnie :) Jest również o wiele tańszy niż M-bot. Jeszcze raz serdecznie POLECAM.

sygnatura.png

Opublikowano

Zakupiłem ABota i dziękuję wszystko za opinię o niem. 

Moje życie. Moje wybory. Moje błędy. Moje lekcje. NIE TWÓJ biznes!
Nie wystarczy chcieć. Trzeba wszystko wprowadzić w życie

BATTLE-TS.PL

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...