Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.11.2][Inne] MyneCraftt

Render2412

Rekomendowane odpowiedzi

• Biter. zmienił(a) tytuł na [1.11.2][Inne] MyneCraft
Opublikowano
Dnia 4.06.2017 o 11:03, #Butipsal napisał:

A co to jest ten projectxr?

Taki serwer mieszany, trochę  surwiwalu, ekonomia, roleplay.

Główne założenie mówi o tym że to gracze budują mapę, a administracja nie hamuje ich działań, i nie wtrąca się do rozgrywki.

Oczywiście nie mam namyśli całkowitego jej braku, ale w sposób nie inwazyjny, bez szpiegowania, trolowania, pomagania (rozdawanie item/ów itp.) Moderator serwera posiada minimalne uprawnienia, by pomagać potrzebującym, sprawnie i szybko likwidować zgłoszenia o szkodliwych graczach. Ekonomia jest całkowicie zamkniętym systemem i nie ma możliwości ingerencji z zewnątrz (nie sprzedajemy waluty za realne pieniądze).

Dodatkowe uprawnienia mogą być nabyte, także za walutę serwerową.

więcej informacji prześlę jak serwer będzie gotowy do uruchomienia.

Pozdrawiam, Render2412

Opublikowano

Fajny pomysł. Raczej zagram, oznacz mnie jak będzie start proszę :D.

...

Opublikowano
19 godzin temu, #Butipsal napisał:

Fajny pomysł. Raczej zagram, oznacz mnie jak będzie start proszę :D.

Niema sprawy, będę pamiętał.

Opublikowano

Wątpie aby to wypaliło :) ale możesz spróbować może akurat ci się uda :) bo teraz cieżko jest trafić ludziom do gustu jeden chce to drugi tamto, jeśli wszystko masz dopracowane że  nie będzie problemów na starcie to gracze zostaną a jeśli już na starcie będzie Off to możesz marzyć dalej :D pozdrawiam xCrash 

Masz w czymś problem pisz na PW z chęcią pomogę :)

Pomogłem daj Like ciebie to nie kosztuje a mnie motywuje do dalszej pracy !! :)

Opublikowano

Serwer FreeBuild zmieniono w NCraft, dalej jest to FreeBuild z mapą surowcową, ale ma nową mapę, a wkrótce będzie posiadał parę usprawnień ;) 

1.png

2.png

3.png

4.png

5.png

6.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ponowne uruchomienie serwera ProjektXR zostało nieco opóźnione z przyczyn braku czasu wolnego (praca, dom, i tak dalej). Mimo to jesteśmy prawie u progu prac, w ciągu 7-14 dni serwer ruszy i mam nadzieje że się nie zatrzyma !

W związku z tym że wszystkie serwery poza projectxr zostaną wyłączone proszę by Moderatorzy zamknęli ten temat! 

Zrobię nową reklamę poświęconą tylko dla tego jednego serwera !

Dziękuję wszystkim którzy się wypowiedzieli

za dobre słowa.

Pozdrawiam, Render2412 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...