Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd Binka

Ritto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio miałem problem z laptopem spalił mi się dysk twardy więc zainstalowałem system na przenosnym dysku 2TB wszystko chula jak należy poza kompilacją binki gdy próbuję zkompilować binkę obojętnie jaką zawsze mam te same errory czy to możliwe że od dysku przenośnego? z góry uprzedzę w folderach nie ma spacji liby i include są dobrze wskazane proba kompilacji odbyła się na visual studio 2015.

Próby kompilacji były robione na wszystkie możliwe sposoby ...

Po kilku set próbach kompilacji na vs 2015 myślę chuuy może wersja sv nie lipna pobrałem visual studio 2008 ale tu jeszcze lepsze errory wali że nie może odnaleźć danych libów ścieżki na 100% są dobrze podane próbowałem je dodawać na różne sposoby a i tak wyskakuje że ich brakuję więc wrzuciłem te wszystkie include i lib do każdego jednego folderu z binką no i ruszyła kompilacja jednakże wyszkoczyły te same errory co na visual studio 2015 ... Nie wiem już co mam robić. Nie jestem jakimś specem od tego dlatego proszę Was o pomoc.

compile1p_aqnqprp.png

http://s6.ifotos.pl/img/compilepn_aqnqprr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...