Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ownSpeak.pl - DARMOWY > PUBLICZNY > STABILNY

Cloud156

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem Ci, że nawet serwer wpadł mi w oko ;) Zobaczę za jakiś czas co będzie i potwierdzę opinie.

Popraw tylko ikonki bo jest miliard różnych styli.

lubie-to-png.png

Opublikowano

Widzę ,że strona serwera jest zrobiona z darmowego szablonu z html5up'a.
Powiedz mi czy wkupiłeś licencję?
Bo z tego co wiem te szablony są wypuszczane na bazie licencji cc 3.0, a nigdzie nie widzę wzmianki o autorze.

fPdC8vF.jpg

Opublikowano

Kanały według mnie są bardzo ładnie ułożone i wszystko bardzo ładnie wpada w oko. +
Przyjemny bot informujący i pozwalający nadać sobie registerke bez wchodzenia na kanał.
Wiele rodzajów music botów każdy działa sprawnie. +
Banner taki średni więc tutaj jest - 

Prosty przejrzysty, godny polecenia serwer.

8/10

Opublikowano
13 godzin temu, ɴoɴαмe napisał:

Widzę ,że strona serwera jest zrobiona z darmowego szablonu z html5up'a.
Powiedz mi czy wkupiłeś licencję?
Bo z tego co wiem te szablony są wypuszczane na bazie licencji cc 3.0, a nigdzie nie widzę wzmianki o autorze.

Tak, miałeś rację. Mój błąd, nie sprawdziłem dokładnie licencji, stopka została zaktualizowana.
Pozdrawiam!

13 godzin temu, Mesharsky napisał:

Kanały według mnie są bardzo ładnie ułożone i wszystko bardzo ładnie wpada w oko. +
Przyjemny bot informujący i pozwalający nadać sobie registerke bez wchodzenia na kanał.
Wiele rodzajów music botów każdy działa sprawnie. +
Banner taki średni więc tutaj jest - 

Prosty przejrzysty, godny polecenia serwer.

8/10

Dziękuje za opinię. ;)

@ref

aBBJCq0.png

Opublikowano
1 godzinę temu, vest. napisał:

CEO Lusia, serdecznie nie polecam! Kolejny serwer, który poza teamspeakową patologią nic nie reprezentuje.

Dziękuje za opinię, lecz bezpodstawnych podtekstów prosiłbym nie rzucać. Raczej nie widzisz tego, że cloudflare zablokował Wam stronę, bądź dostawaliście swoje bl'ki :) 
Druga sprawa, jest taka, że aby stwierdzić jaki jest serwer warto byłoby spędzić na nim trochę swojego czasu, nieprawdaż? :) No nic, taki kraj, konkurencje wygryzamy jak to kiedyś mi pewien właściciel powiedział. 
Trzecia sprawa odnośnie tekstu 'serwer, który poza teamspeakową patologią nic nie reprezentuje.' zapraszam na rozmowę, może zmienisz zdanie, bo mnie jednak nie znasz i prosiłbym o stosowne słownictwo. :]

Pozdrawiam!

aBBJCq0.png

Opublikowano
19 minut temu, Cloud156 napisał:

Dziękuje za opinię, lecz bezpodstawnych podtekstów prosiłbym nie rzucać. Raczej nie widzisz tego, że cloudflare zablokował Wam stronę, bądź dostawaliście swoje bl'ki :) 
Druga sprawa, jest taka, że aby stwierdzić jaki jest serwer warto byłoby spędzić na nim trochę swojego czasu, nieprawdaż? :) No nic, taki kraj, konkurencje wygryzamy jak to kiedyś mi pewien właściciel powiedział. 
Trzecia sprawa odnośnie tekstu 'serwer, który poza teamspeakową patologią nic nie reprezentuje.' zapraszam na rozmowę, może zmienisz zdanie, bo mnie jednak nie znasz i prosiłbym o stosowne słownictwo. :]

Pozdrawiam!

Prowadzisz serwer z teamspeakowym kurwiszonem i masz jeszcze czelność pisać takie rzeczy, stfu.

Opublikowano
21 minut temu, Cloud156 napisał:

Pozdrawiam!

"konkurencje wygryzamy" chyba ten kurwiszon wygryza konkurencję z showupa bo nawet płacić nie trzeba, aby sobie popatrzeć.

Opublikowano

Lista administracji została zaaktualizowana, nie wiedziałem paru rzeczy i przez to wynikły te rozmowy.
Pozdrawiam!

aBBJCq0.png

• 2 tygodnie później...
Specjalista
Opublikowano

Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...