Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Programy Do Gg

borysek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakies programy do gg? np zobaczyc osoby niewidoczne albo sie wlamac do kogos itp piszcie jak macie...

95a062c8256b792f.jpg

Jeżeli Komuś pomogłem to nie obrażę się jak ktoś oceni mój post pozytywnie ;] (da mi punkt)!

Opublikowano

Programów raczej nie ma ale jest sposób!

Informacje:

Nasze konto- A

Konto nru sprawdzanego- X

Robimy nowe konto:

B

Z konta B denerwujemy X tak żeby nas zablokował. Jeśli na koncie B gość będzie miał czerwone słoneczko - jest niedostępny

jeśli znaczek zablokowania- dostępny/zaraz wracam/niewidoczny

Wtedy na koncie A możemy zagadać!

bez gif.

Opublikowano

program ok, ale ma strasznie zwalony interfejs , nie zapamiętuje numeru i hasła do konta i wyświetla same numery... ciężko się nieraz połapać kto sie kryje . :] ogólnie spoko

Dział WoW [*]

Opublikowano

Tu macie duzo duzo programow i innych rzeczy do GG m.in lamacz hasel , to kto jest niewidoczny itd.

http://www.gadu.gadu.hxh.pl/index.php?site=programy

P.S doslowanie 10s na googlach

PolandMS

[X]Login Serwer - 100%

[X]World Serwer - 100%

[..]Dropy z potworkow - 48%

[..]Sklepy - 13%

[X]Warp NPC - 100%

PolandMS - Postacie

Job: SuperGM

Level: 255

Nick: [GM]Swirek

Opublikowano

a nie wiecie gdzie mogę znaleźć słownik do jakiegoś programu do gadania ?? chodzi mi o taki jaki na forum ( napisze coś źle to podkreśla na czerwono i prawym przyciskiem myszy zmieniam na wyraz bez błędów )

popełniam masę błędów i dlatego taki programik by mi się przydał

Opublikowano

heh mi też :D

95a062c8256b792f.jpg

Jeżeli Komuś pomogłem to nie obrażę się jak ktoś oceni mój post pozytywnie ;] (da mi punkt)!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

http://wropro.yoyo.pl/gghax.exe <- program do rozszyfrowania hasla do gg z pliku config.dat ktory znajduje sie w documents and settings\gadu-gadu\profil

http://www.wropro.yoyo.pl/?m=articles&...mp;article_id=9 <- a tu o moim kliencie GG ktorym mozna zmieniac opis co np. pol sekundy (co zajebiscie wkurwia innych), albo rozeslac jedna wiadomosc do wszystkich kontaktow/albo od nr od do (np od 10000 do 999999) i takie tam :P

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

dołanczam: GG spam,-nie wiem czy działa po 100 wiadomościach dostaje się bana na określony czas(na numer chyba)

łamacz haseł

do podsłuchu GG jest tylko na sieć LAN.

Mała zabawa z noobem przez GG(noob musi mieć avasta i wałczoną zaporę)

robimy notatke na pulpicie wpisujemy to: X5O!P%@AP[4\PZX54(P^)7CC)7}$EICAR-STANDARD-ANTIVIRUS-TEST-FILE!$H+H*

zapisujemy zmiany i zmieniamy rozszerzenie z *.txt na *.jpg

i wysyłamy jako obrazek na GG nagram filmik

do podglondu UAP ale niestety na LAN

Opublikowano

Sorry, ze przywracam temat, ale mam pytanie:

czy jest jakis program ktory poda hasla kont ktorych dane nie sa na koncie? Tzn. mam numer 44444 i chce do niego haslo dostac? Jest takie cos?

Opublikowano

Raczej niee... jest program do wyciąganie numerów i haseł z plików na komputerze, ale takiej możliwości jak ty mówisz nie ma szans chyba ;p

EXPmIpC.gif

Opublikowano
piterach jakby takie coś było to kto by korzystał ci z gg jak każdy by mógł wleżść i patrzeć o czym piszesz

Haha, tyle to ja wiem xD

Opublikowano

ktoś coś jeszcze ma?:D

95a062c8256b792f.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gadu-gadu może mieć negatywne skutki np: keylogger/trojan zdalnie sterowany przez GG

czyli dodaje trojan ale bez linku :P nikt chyba nie chce mieć trojana

• 4 lata później...
Opublikowano

Przepraszam że piszę w tym temacie ale nie widzę sensu zakładania nowego, zna ktoś takie programiki do gg na win 7 (do tego gg beta) ? Takie właśnie żeby np. widać tych na niewidoku ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...