Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[RELEASE] CSGOPOLYGON - Bot do ruletki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chciałem Wam zaprezentować mój skrypt do obstawiania w ruletce na stronie csgopolygon. Skrypt powstał na podstawie skryptu kanapki, został wyczyszczony ze scamu, ulepszony i dostosowany do najnowszej wersji strony.

Udostępniam go na zasadzie Win-Win, tzn. Za każdą wygraną rundę - pobierana jest opłata 10coin (niezależnie od wartości obstawienia) i wysyłana do mnie. Przegrane rundy nie są obciążane opłatą. Myślę że ta skromna opłata nie odchudzi żadnego portfela, a pomoże za to w rozwój tego projektu.

Gwarantuje że to nie jest scam, to jawne i wg. mnie uczciwe zasady.

Jedyna pewna i czysta wersja skryptu będzie pod adresem:

https://pastebin.com/YXqya24P

Oto co bot potrafi:

• Obstawianie kolorów wg metod:
    • Train (Obstaw ostatnio wylosowany)
    • Rainbow (Obstaw przeciwny kolor)
    • Only Red
    • Only Black
    • Only Green
    • Intelligence (algorytm analizujący historyczne losowania)
  • Pozwala określić:
    • wartość początkowego losowania
    • mnożnik ( zwiększanie wartości początkowej o mnożnik, w razie przegranego losowania)
    • Ograniczenie ilości przegranych losowań (Po jej osiągnięciu wartość zakładu = wartość początkowa ; pozwala uniknąć bankructwa) 
    • Kalkulator symulujący wartości rund do obstawienia i łącznego kosztu poszczególnych rund
    • Statystyki bieżące z rund
    • Możliwość automatycznego zatrzymania skryptu po X porażkach ( po Y minutach skrypt wznowi działanie od ostatniej wartości) - Zauważyłem że na csgopolygon co jakiś czas idzie "skrypt" który daje pod rząd jakąś liczbę (5-15) pól jednego koloru lub tzw. tęczę . Ma to na celu "danie po kieszeni" tym co używają boty.  Dobrze jest wtedy to przeczekać i wznowić działanie jak sytuacja się znormalizuje.

W razie problemów piszcie.

INSTRUKCJA:

Standardowo - w Chrome lub Firefox:

• Wciskamy F12
  • Wybieramy konsole
  • Wciskamy Top
  • Kopiujemy i wklejamy zawartość skryptu
  • Enter - uruchamia skrypt

EDIT:

Jeśli macie problemy z jakimiś funkcjami albo macie pomysły na nowe funkcje - dajcie znać!

Wypuściłem wersję V0.2 z modyfikacją:

• Możliwość automatycznego zatrzymania skryptu po X porażkach ( po Y minutach skrypt wznowi działanie od ostatniej wartości) - Zauważyłem że na csgopolygon co jakiś czas idzie "skrypt" który daje pod rząd jakąś liczbę (5-15) pól jednego koloru lub tzw. tęczę . Ma to na celu "danie po kieszeni" tym co używają boty.  Dobrze jest wtedy to przeczekać i wznowić działanie jak sytuacja się znormalizuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...