Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie działa auto clicker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej! 

Przed zmianą windowsa z xp na 8.1 pro działał każdy auto clicker (korzystałem wtedy z GS Auto Clicker, wq. mnie był najlepszy). Teraz nie działa żaden oprócz Auto Clicker Typer, a jego minusem jest to, że wcześniej muszę nagrać działania myszki co przy kopaniu rudy itp. jest mega ciężkie i mi nie wychodzi. Auto clickery działają normalnie (każdy) jednak gdy przełączę na Metina to przestają. Wygląda to tak jakby metin blokował ich działanie. Jest tak na każdym serwerze. 

Opublikowano

Miałam ten sam problem z clickerem od GS, tylko że przy w10 - wystarczyło uruchomić go jako administrator, próbowałeś? (:

Opublikowano
15 godzin temu, Aive napisał:

Miałam ten sam problem z clickerem od GS, tylko że przy w10 - wystarczyło uruchomić go jako administrator, próbowałeś? (:

Dzięki. Myślałem, że sprawdziłem wszystko co możliwe, a pominąłem ten prosty i oczywisty sposób i teraz działa. Dziękuje!!!!

Opublikowano
3 godziny temu, 69ziomeczkow napisał:

Dzięki. Myślałem, że sprawdziłem wszystko co możliwe, a pominąłem ten prosty i oczywisty sposób i teraz działa. Dziękuje!!!!

Polecam ci Makro Recorder, bardziej rozbudowany niż ten GS. Program jak sama nazwa wskazuje, wprost idealny do kopii czynności na kompie.

­Zs8CEbP.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 31.05.2017 o 17:54, Ferros® napisał:

Polecam ci Makro Recorder, bardziej rozbudowany niż ten GS. Program jak sama nazwa wskazuje, wprost idealny do kopii czynności na kompie.

ja własnie nie lubie nagrywać. GS jest dla niejlepszy a wiele juz ich miałem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...