Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

POLISHSPEAK.PL - najporządniejszy serwer w Europie Centralnej

zdzichu13221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TSKAPPA.png

CNwIICR.png

JEŚLI SZUKASZ SERWERA, NA KTÓRYM PANUJE ŁAD I PORZĄDEK TO DOBRZE TRAFIŁEŚ!

DZIĘKI LEKKIEMU I PRZEJRZYSTEMU DESIGNOWI BEZ PROBLEMU ODNAJDZIESZ SIĘ NA NASZYM SERWERZE. WSZYSTKIE WAŻNE STREFY DLA UŻYTKOWNIKÓW ZOSTAŁY UMIESZCZONE BLISKO POCZEKALNI, A DZIĘKI SZYBKIEMU I NIEZAWODNEMU BOTOWI MOŻESZ W KILKA SEKUND ZAŁOŻYĆ PRYWATNY KANAŁ NA KTÓRYM NIKT CI NIE BĘDZIE  PRZESZKADZAŁ 

Kontakt

Serwer: TS3.YT

Email: [email protected]

Opublikowano

Dlaczego macie w prezentacji napisane 512 slotów, a na serwerze jest ustawione 256?
Możesz mi napisać na jakiej to jest licencji? Aktualnie nie mogę wejść na serwer ponieważ nie mam jak.

fPdC8vF.jpg

Opublikowano
10 minut temu, ɴoɴαмe napisał:

Dlaczego macie w prezentacji napisane 512 slotów, a na serwerze jest ustawione 256?
Możesz mi napisać na jakiej to jest licencji? Aktualnie nie mogę wejść na serwer ponieważ nie mam jak.

Licencja Non-Profit

Nie spodobał mi się serwer..

Brzydki design serwera jak i ikonki.

lubie-to-png.png

Opublikowano
4 godziny temu, Canecorso napisał:

Licencja Non-Profit

Nie spodobał mi się serwer..

Brzydki design serwera jak i ikonki.

Brzydki prostota twoim zdaniem jest brzydka ? po co pchać nie potrzebne rzeczy do komunikatora

4 godziny temu, ɴoɴαмe napisał:

posiadamy licencje Non-Profit 

Kontakt

Opublikowano

No prezentacja nie jest za dobra, na serwerze wszystkie strefy są tak ułożone że gdy wbiłem nie wiedziałem gdzie co jest, "najporządniejszy serwer w Europie Centralnej" brzmi jak dla mnie okropnie moglibyście wymyślić coś lepszego, domena mnie rozwaliła czemu w nie wymyślicie jakiejś fajnej krótkiej tylko bierzecie nazwę dużej grupy na facebooku i uważacie że w ten sposób się wybijecie

df19dd40210748fabdb85be1c6d8c6b6.png

Do tego chyba nic nie muszę mówić:

c79a0b156b7d4ee28622de29d0a75357.png

A ten spam po wejściu na serwer to nie wiem po co:

8507e57361a34e2ca09cd21d8a5f053f.png

Serwer mi się nie podoba.

Opublikowano

Jeszcze gdyby reklama była dobra, to i słaby produkt wciśniecie ludzkiej populacji. No niestety tutaj się chłopaki nie postaraliście i lecicie po całej linii.

Powodzenia w rozwoju.

Opublikowano

Tak. Full caps na pewno przyjemnie się czyta.

Co do Serwera. Slogan mnie rozwalił. Ikonki - ich brak oraz mieszanina również.

Bardzo wątpię czy jesteście choć w połowie tak fajni, za jakich się uważacie.

Dajcie znać jak coś zrobicie oryginalnego lub swojego, wtedy się nie doczepie.

Pozdrawiam życzę sukcesów.

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

#1 Dodaj coś więcej o serwerze, jak na prezentację jest to mało, a po za tym jest dużo opraw graficznych w dziale TeamSpeak - Download, że można z tego skorzystać.

#2 Brzydki wygląd serwera.

#4 "Najporządniejszy serwer w europie centralnej" tego nie można nazwać, jak na razie serwer jest dnem. 

Opublikowano

1.Poprawcie zabezpieczenia związane z guestem:
<18:00:22> "Unknown from 109.173.xxx.xx:45551": gfd
<18:01:27> "Unknown from 109.173.xxx.xx:45551": 123
<18:01:33> "Unknown from 109.173.xxx.xx:45551": test 

2. Wygląd serwera nie powala jak na "NAJPORZĄDNIEJSZY SERWER W EUROPIE CENTRALNEJ"
3. Ikonki też masakra

Moja opinia to 1/10 

Opublikowano
21 godzin temu, Veengar napisał:

1.Poprawcie zabezpieczenia związane z guestem:
<18:00:22> "Unknown from 109.173.xxx.xx:45551": gfd
<18:01:27> "Unknown from 109.173.xxx.xx:45551": 123
<18:01:33> "Unknown from 109.173.xxx.xx:45551": test 

2. Wygląd serwera nie powala jak na "NAJPORZĄDNIEJSZY SERWER W EUROPIE CENTRALNEJ"
3. Ikonki też masakra

Moja opinia to 1/10 

1. Dziękuję już poprawione 

2. Serwer ma być prosty a nie zaśmiecony nie potrzebnymi kanałami 

3. ikony są w trakcie realizacji ale to też kwasja gustu 

Ale dziękuje za krytykę i pomoc 

Dnia 31.05.2017 o 13:17, Pantoflarzek napisał:

Tak. Full caps na pewno przyjemnie się czyta.

Co do Serwera. Slogan mnie rozwalił. Ikonki - ich brak oraz mieszanina również.

Bardzo wątpię czy jesteście choć w połowie tak fajni, za jakich się uważacie.

Dajcie znać jak coś zrobicie oryginalnego lub swojego, wtedy się nie doczepie.

Pozdrawiam życzę sukcesów.

Wiesz możesz się czepiać ale po jaką cholerę na ts np dawać lvl niepotrzebne kanały puste tym tylko zaśmiecasz ts niepotrzebnie a co do ikonek napisałem wyżej 

Kontakt

Opublikowano

Serwer to jakaś porażka

Ikony rowalone 

<15:53:47> Ikona dla kanału "Prywatne" (93) nie została odnaleziona.
<15:53:48> Ikona dla kanału "[PGO] Rozmowy | Wspólne granie" (101) nie została odnaleziona.

<15:54:27> Ikona dla kanału "" (0) nie została odnaleziona. 

Prezentacja 2/10 

Nie polecam

Nie pozdrawiam

Opublikowano

I oto właśnie Pan "Właściciel" pokazuje poziom.

@zdzichu13221zastanów się nad tym co piszesz.

Ze względu na zachowanie które tutaj zostało pokazane, zmieniam opinię z neutralnej na negatywną.

Nie polecam, nie pozdrawiam, i na pewno nie życzę powodzenia - jak dla mnie, na chwilę obecną, jesteście dnem.

Wychodzę z tematu, elo.

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano
14 godzin temu, NeePQ ツ napisał:

Zacznijmy od tego że najbardziej rozwalił mnie tytuł tematu "najporządniejszy serwer w Europie Centralnej". Jesteście kolejnym serwerem głosowym który uważa się za "najporządniejszego" co jest gówno prawdą ;) 

Właściciel pokazał swój mózg podczas rozmowy :) Nie polecam. Żegnam.

kolego jeśli to ty ze mną rozmawiałeś  to kto tu mózgu nie ma wchodzisz na kanał i się drzesz do mikrofonu i potem miałeś problem z tym dlaczego dostałeś  kicka z serwera i to była cała rozmowa jeśli to ty byłeś jeśli nie to przepraszam 

Kontakt

Opublikowano

4Wypowiadałem się na temat serwera wyżej i nadal nic nie jest poprawione ikonki są straszne, banner mnie rozwalił XDDD, właściciel nie ma żadnego poziomu. Kanały są okropnie zrobione, po co ten bot po wejściu na centrum pomocy tak mi spami?

<17:47:41> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:47:49> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:47:56> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:48:04> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:48:11> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:48:18> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:48:25> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:48:33> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:48:40> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:48:48> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:48:55> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:49:03> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:49:10> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:49:18> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:49:25> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:49:32> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:49:40> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:49:47> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:49:55> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:50:02> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:50:10> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:50:17> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:50:24> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:50:32> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:50:39> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:50:46> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:50:53> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:51:01> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:51:08> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:51:15> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:51:23> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:51:30> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:51:37> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:51:45> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:51:52> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:51:59> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:52:07> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:52:14> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:52:21> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:52:29> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:52:36> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:52:43> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:52:51> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:52:58> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:53:07> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:53:13> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:53:20> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:53:28> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:53:35> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:53:42> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:53:57> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:54:05> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:54:12> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:54:19> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:54:26> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:54:34> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:54:41> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:54:48> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:54:56> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:55:03> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:55:10> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:55:17> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:55:25> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:55:32> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:55:39> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:55:47> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:55:54> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:56:01> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:56:08> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:56:16> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:56:23> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:56:30> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:56:38> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:56:45> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:56:53> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:56:59> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:57:07> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:57:14> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:57:21> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:57:28> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:57:36> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:57:43> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:57:50> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:57:58> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:58:05> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:58:12> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:58:20> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:58:27> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:58:34> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:58:41> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:58:49> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:58:56> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:59:03> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:59:11> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:59:18> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:59:32> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:59:39> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:59:46> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<17:59:54> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<18:00:01> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<18:00:08> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<18:00:15> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<18:00:22> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<18:00:29> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<18:00:37> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<18:00:44> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<18:00:51> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<18:00:58> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<18:01:05> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<18:01:13> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<18:01:20> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<18:01:27> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<18:01:35> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<18:01:42> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<18:01:51> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<18:02:02> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<18:02:09> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<18:02:16> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<18:02:23> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<18:02:30> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<18:02:38> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<18:02:45> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<18:02:52> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<18:02:59> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<18:03:06> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<18:03:14> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<18:03:21> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<18:03:28> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<18:03:35> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<18:03:42> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<18:03:49> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<18:03:56> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<18:04:04> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<18:04:11> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<18:04:18> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<18:04:25> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<18:04:32> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<18:04:39> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<18:04:46> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<18:04:53> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<18:05:01> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<18:05:08> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<18:05:15> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<18:05:22> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<18:05:29> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<18:05:36> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<18:05:43> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<18:05:50> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale
<18:05:57> "<ABot> Administrator": Administracja została powiadomiona o Twoim pobycie na kanale

Do tego czekam już 25 minut na CP i nadal żadnej z administracji nie wchodzi mi pomóc pozdrawiam

A to mnie już całkiem rozwala "Name:POLISHSPEAK.PL - najporządniejszy serwer w Europie Centralnej " poprawiłbym to na POLISHSPEAK.PL - najbardziej chwalący się serwer w Europie Centralnej.

Nie POLECAM.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam . Właściciel jest bardzo fajny można z nim pogadać , administracja miła nie mam się do czego przyczepić . Ikonki takie 3/10 ale serwer mi się podoba . Powodzenia w rozwoju :)

Opublikowano

Serwerek ładny, przejrzysty i prosty :)

Bannerek mi się bardzo spodobał, jedynie co mi się tu nie spodobało to ikonki ale wiadomo o gustach się nie dyskutuje ;) 

Polecam, ocenka: 9/10.

Życzę powodzenia w dalszym rozwijaniu serwera.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Cytat

14. Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...