Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fidget Spinner - wolna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest to jeden z trendów, który ma swoje pięć minut. Zapewne wiele osób pamięta czas gdy były popularne jojo, tazosy, czy nawet fingerboardy. Ludzie kupują takie zabawki, gdyż: są one popularne wśród innych ludzi, podążają za modą, sprawia im przyjemność użytkowanie takiego wytworu itp. Najbliższe podobieństwo do fidget spinnera dostrzegam w wiatraku, ale być może jest coś bardziej podobnego, jeśli tak, to proszę napisać. Obecnie nie posiadam żadnego fidget spinnera.

Opublikowano

Może ja żyję na odludziu, ale spotkałem dotychczas tylko jedną osobę z tym czymś (dziecko czekało na swoją mamę i sobie tym kręciło) i gdyby nie internet, to bym nawet nie wiedział o istnieniu tej rzeczy.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Na co dzień mieszkam w Irlandii.. Wychodząc na miasto rzadkością jest spotkanie dzieciaka które nie trzymałoby w rękach tzw. "fidget spinnera". Jak na moje, 2-3 tygodnie i będzie podobnie w Polsce. :confused:

Opublikowano

Podobnie, gdyby nie internet to bym nie wiedział o tym, że coś takiego istnieje. Nie wiem to ma być jakiś chwyt marketingowy czy jak? Chodzi mi o ten news, że niby zakazano w brytyjskich szkołach używania tego. 

Dawny trend na jojo łatwo zrozumieć, bo niezła zabawa była, ale tego czegoś to nie rozumiem.

Opublikowano

Myślę nad zakupem by zająć, czymś ręce czasem siedząc przed kompem i się nudząc. Gdyby nie internet, nie wiedziałbym nawet co to jest i jak to wygląda.

Nie spotkałem jeszcze nikogo, kto by owy Fidget Spinner posiadał.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Ludzie idą za modą, coś jest popularne to większość ludzi chce to mieć, ja osobiście mam wyjebane w trendy, nie podoba mi się to i szczerze uważam to za bezużyteczne 

Opublikowano

W Polsce to może nawet nie być jeszcze takie znane jak za granicą. U mnie to jakieś 70% szkół zakazało korzystania ze spinnerów jeżeli nie ma się pozwolenia od psychologa.

893961446222509646083.png

Opublikowano

Dla mnie przypomina to trochę te spinnery, które były dołączane kilkanaście lat temu do chrupek.
Bodajże to była promocja dotycząca kreskówki Beyblade xD 
Te starsze wydają mi się ciekawsze chociaż działanie mają totalnie inne xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...