Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, temat dla jednych może wydawać się smieszny, dla drugich może nawet przydatny.

A więc, mam na imię Rafał, chciałbym zaoferować moją osobę jako pomoc przy serwerach/serwerze metin2. Od ładnych paru lat gram w ową grę jak i staram się pomagać czy to jako moderator, grafik czy nawet osoba przygotowująca forum do przyjęcia graczy. Jestem osobą pełnoletnią, odpowiedzialną i systematyczną. Jako pomysłodawca potrafię dać dużo od siebie, a najlepiej czuję się na serwerach Hard, Hard/Medium (Jakby to dziwnie zabrzmiało). Wiem, że wiele zależy od nowości a także zapewnienia dogodnej rozgrywki czy to przez odpowiednie misje na dany level czy inne rozwiązania, które dają maksymalną satysfakcję gry na serwerze.

Oferuję:

1. Przygotowanie szablonu pod forum,
  2. Przygotowanie forum pod użytek (Pracuję na silnikach MyBB, IPB, IPS)
  3. Licencję IPB (Jeśli mam zostać na dłużej),
  4. Pomysły na serwer, misje, dungeony (Mam w głowie tego dużo, i na pewno coś komuś przypadnie do gustu),
  5. Wykonywanie grafiki (Wszelkie bannery, prezentacje itp.),
  6. Pomoc przy "ogarnianiu" serwera jako GM (Oczywiście posiadam doświadczenie),
  7. Dogodny i szybki kontakt z potencjalnymi współpracownikami,
  8. Dostępność 24/7,
  9. Uczciwość, zaangażowanie,

Mogę wykonać parę prac demonstracyjnych (chodzi o grafikę ponieważ przygotowanie forum trochę trwa) dla osób, które mocno zainteresowane są ową współpracą.

Aktualnie przebywam na forum i tutaj proszę się ze mną kontaktować.

@EDIT - Chciałbym zaprezentować parę prac wykonanych przeze mnie.

1# Styl HTML 5 pod stronę e-sportową. Demo: Click

a.png

2# Convert z silnika Vbulletin na IPB. 

Bez nazwy.png

3# Strona pod organizację e-sportową. 

Bez-nazwy-11.png

Temat będzie aktualizowany jeśli znajdę tylko "stare" projekty bądź wykonam nowe (Pod grę Metin2)

sygna.png

• Kubek zmienił(a) tytuł na Pomogę z forum
  • Kubek zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...