Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy Pisanie Botów Itp..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://myauttoexe.an...com/index2.html

Jak śmiesz nazywać to nieprawdziwymi wywodami ignorancie bez żadnej wiedzi?

Jesteś marnym skrypterem i tracę tutaj tylko czas na tą rozmowę, bo argumentów to Ty nie masz żadnych a jedynie puste słowa 14 letniego gimnazjalisty.

nie denerwuj się wszyscy co znają jakiś język programowania (bez autoit3 bo językiem programowania bym go nie nazwał) wiedzą ze autoit3 się nie nadaje

Samo wyrabianie nawyku takiego jak zmienna sama ustala swój typ to już masakra

Opublikowano

Ale żeście sie ponapinali po zanalizowaniu waszej rozmowy przerzucę się jak mówi nestle na c++/c# i tu pojawia się kolejne pytanie Czy znacie jakiegoś VideoTuta C++ czy C# ponieważ gdy sciągam te e-booki i te 1854638 stron to lece wymiotować i jeszcze jedno czego lepiej zacząć się uczyć C++ czy C# chcę wiedzieć żeby "nie tracić czasu" tak jak tu piszecie o Autoit więc nie chcę żę tak powiem " uczyć się na marne "

1318607859.png

Pomogłem kliknij + :)

Opublikowano

Z jednego na drugi nie będzie problemu się przerzucić po faktycznym poznaniu któregoś z nich.

To w większym stopniu zalezy od tego, co chcesz robić.

Jeżeli przede wszystkim chcesz skupić się na zabawie z pamięcią i asm, tutaj raczej poleciłbym c++.

Jeżeli strony internetowe, bazy danych, aplikacje użytkowe/webowe to na pewno c#, gdzie zawsze możesz wczytać bibliotekę napisaną w c++ zawierającą kod asm, lecz jak wiadomo jest to dodatkowa robota i wydajnosć takiego rozwiązania również byłaby niższa.

Generalnie można odnieść wrażenie, że c++ jest językiem "trochę trudniejszym" do nauczenia się, a wynika to z jego składni i masy bibliotek, które musisz pamiętać i wiedzieć kiedy je uzyć.

Na start polecilbym Ci więc c# abyś nauczyl się faktycznego programowania, w tym z zastosowaniem technik programowania obiektowego. Jeżeli poczujesz niedosyt i będziesz chcial się bardziej pobawić w reversera/crackera, wtedy szybko ogarniesz C++ i osiągniesz swój cel.

Pozdrawiam.

Knowledge is power. Power corrupts. Study hard, be evil!

Opublikowano

Wielkie dzięki łap + a co do 2 pytania znasz moze jakis free video tut z nauką c# bo jak czytam to dosłownie nic mi nie wchodzi może dlatego że to jakas 3 lektura w moim życiu :D a gdy oglądam filmik to odrazu łapie jak mam coś pokazane lub gdy ktoś mi to mówi

1318607859.png

Opublikowano

Ja jeszcze bym dodał, że w C++ można pisać bez problemu aplikacje na Linuksa, MacOS i inne przy użyciu Qt lub GTK, a w C# praktycznie nie ma ku temu możliwości (mono to badziewie ;]).

Opublikowano

Linux to 1% rynku a mac to gówno. Używa się tego tylko do grafiki...

Imo najlepiej znać obydwa te języki.

Opublikowano

Linux to 1% rynku a mac to gówno. Używa się tego tylko do grafiki...

Imo najlepiej znać obydwa te języki.

widac nie myslisz globalbie albo mowisz tylko o polskim rynku

w świecie prawie 30% rynku to mac , linux ponad 20 i rośnie , reszta to pochodne windows począwszy od 3.11 używanej nadal

największym gównem powoli staje się nagle oprogramowanie MS na które niestety większość ludzi jest skazana

dziwne że sypiesz gównem na coś co praktycznie ma w sobie wbudowane standartowo kompilatory języków które tak strasznie polecasz , gdyby nie upowszechnienie MS i cena systemu na pewno byłby bardziej polecany dla programistów jak system do tworzenia aplikacji

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Linux ponad 20% rotfl. Linux to tylko servery, taka jest rzeczywistość. Gier na to nie ma żadnych.

Z resztą Ty już swoje w tym temacie napisałeś i chyba każdy już zdążył zobaczyć jakim jesteś "znawcą" z tym swoim autogównem, także sorry ale idź sobie napisz jakiś auto klikacz myszką i zostaw ten temat w spokoju.

Opublikowano

jak nic, widać ograniczenie w patrzeniu na niektóre tematy i wypowiedzi, święta krowa się z ciebie zrobiła i znawca, wiadać patrzysz tylko z prerspektywy gier na komputer a programowanie musi być nastawione tylko na robienie botów czy czy klikaczy , jak nietrudno zauważyc się głownie na ten temet ciągle się wypowiadasz co świadczy o bardzo dobrej znajomości oprogramowania tylko z tej strony

tez smiało i o tobie można powiedzieć ze tylko gówna uczysz się programować w tej szkole, naduzywanie tego słowa chyba musi tylko o tym swiadczyć. wciskając ci wiedzie tak bardzo ograniczają że przez te klapki na oczach nie widzisz nic innego poza jednym tematem czy językiem

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Przeczytajcie sobie temat tego tematu zamiast zachowywać się jak debile, proszę Was.

Koleś chce pisać bota, więc piszę nt. pisania cheatów. Czy Wy macie jakieś problemy z Waszymi umysłami?

Opublikowano

Przeczytajcie sobie temat tego tematu zamiast zachowywać się jak debile, proszę Was.

Koleś chce pisać bota, więc piszę nt. pisania cheatów. Czy Wy macie jakieś problemy z Waszymi umysłami?

dzięki łap plus :)

Edit@

co do tematu to słyszałem że najlepszy jest delphi do pisania bo wykonuje polowe roboty i jakie kursy uwazacie za najlepsze chcę ściągnąć te sprawdzone prosto opisane bez bezsensownego gadania

1318607859.png

Opublikowano

dzięki łap plus :)

Edit@

co do tematu to słyszałem że najlepszy jest delphi do pisania bo wykonuje polowe roboty i jakie kursy uwazacie za najlepsze chcę ściągnąć te sprawdzone prosto opisane bez bezsensownego gadania

KURWA nie podchodź od strony "delphi jest zajebisty i najlepszy bo połowe roboty wykonuje za nas" po pierwsze to kompilator może za ciebie wykonać robotę a po drugie to polecam ci stronkę http://winapi.rox.pl/ , C# i C++

Opublikowano

KURWA nie podchodź od strony "delphi jest zajebisty i najlepszy bo połowe roboty wykonuje za nas" po pierwsze to kompilator może za ciebie wykonać robotę a po drugie to polecam ci stronkę http://winapi.rox.pl/ , C# i C++

thx za stronke łap + jutro po basenie się do tego zabiore

1318607859.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...