Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Lageria - GUI wyboru profesji

Supreme

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

UYTdCc6.png

Witajcie.

Dziś chcemy Wam przedstawić GUI wyboru profesji, które znajdziecie na serwerze Lageria.

Nie jest to żadna nowość, ale dość ładne urozmaicenie gry.

JiguBax.png

HG6lI63.png

Więcej screenów z serwera znajdziecie na naszym FP:

https://www.facebook.com/LageriaPL/

Gość Lajk™
Opublikowano

Jak chcesz tym gui urozmaicić gre? Bardziej to wygląda jak 'nie mam co wrzucić to wrzucę takie gui'.

Opublikowano
16 minut temu, Lajk™ napisał:

Jak chcesz tym gui urozmaicić gre? Bardziej to wygląda jak 'nie mam co wrzucić to wrzucę takie gui'.

Na pewno to jest lepsze pod względem estetyki, niż zjebane questy bo nie chce się nikomu nic innego zrobić albo szkoda jest kasy na grafika. 

obraz.png

Opublikowano

Ładne gui, ale co to komu da oprócz estetyki?XD

ładne gui, logo i reszta zjebana. nie wiem kto wam grafikuje, ale zmieńcie go

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano
27 minut temu, Hmm napisał:

o kurwa ale sie napracowaliscie wohohoohoh

Cos niesamowitego 

Dzięki. Ciężko pracowaliśmy :)

26 minut temu, Lajk™ napisał:

Coś innego niż odpalenie questa i wybór z niego, albo bieg do instruktorów w M1...
Wygodne i dość ładne wizualnie naszym zdaniem. 

7 minut temu, Ork Czarodziej napisał:

nie ma to jak robić osobną grafikę do okienka służącego do wybrania profesji, co trwa 2 sekundy xD

Źle, ze dbamy o takie szczegóły?

6 minut temu, Evil Smile napisał:

Ładne gui, ale co to komu da oprócz estetyki?XD

ładne gui, logo i reszta zjebana. nie wiem kto wam grafikuje, ale zmieńcie go

Wygodne i ładne, tyle da.

Dzięki, grafikuje LA. Za późno na zmianę, ponieważ wykonał dla nas cały zestaw grafiki <3

Opublikowano
1 minutę temu, Supreme napisał:

Wygodne i ładne, tyle da.

Dzięki, grafikuje LA. Za późno na zmianę, ponieważ wykonał dla nas cały zestaw grafiki <3

Wiesz, nie wiem czy takie "wygodne", bo to nic nowego. Od dawna poza miastem można wybierać profesję w zwykłym okienku misji, no ale xD

kurde, za czasów tanavisa miał lepsze grafiki.

Kase pewnie zdziera, a na termin i tak sie pewnie nie wyrabia, cały LA.

Opublikowano

Da to tyle ze staraja sie dopiekszyc kazdy najmniejszy szczegol.

Nawet jebane okno ktore bedzie z nami przez 3 sekundy.

Co oznacza ze cos z serwerem robia i sie beda starac.

Bo tak. Lepiej skopiowac misje z PL zajebac Sety z innych serwerow byc Surkiem (sory jedyne co mi wpadlo do glowy) i potem  zmienic nick i zrobic gowno ktore bedzie nazywane Serwerem roku

Opublikowano
1 minutę temu, RAvOO napisał:

Da to tyle ze staraja sie dopiekszyc kazdy najmniejszy szczegol.

Nawet jebane okno ktore bedzie z nami przez 3 sekundy.

Co oznacza ze cos z serwerem robia i sie beda starac.

Bo tak. Lepiej skopiowac misje z PL zajebac Sety z innych serwerow byc Surkiem (sory jedyne co mi wpadlo do glowy) i potem  zmienic nick i zrobic gowno ktore bedzie nazywane Serwerem roku

co kurwa? xD

zmienione gui też nie uczyni tego serwerem roku. xD

Antaris ponoć też serwer roku, i co, i gówno xD

Opublikowano
1 godzinę temu, Evil Smile napisał:

co kurwa? xD

Ale o chuj ty masz problem xD

Wchodzi

Pokazuje GUI wybierania skilli jakie zrobili (co oznacza ze sie staraja)

A wy tu z morda ze na chuy to? X D?

Przez takich zjebow genetycznych jak wy Polskie serwery metina to dno

Do tego ze sie stara nad najmniejszym szczegolem nawet jak jest niepotrzebny to zle

Wjebie sie na rejon jakis przyeb ktory zrobil sklejke wszystkiego co jest tylko ze pozmienial kolorki zbroji i kurwa serwer roku TYLE NOWOSCI TAKI FAJNY SERWER DBAJA O SZCZEGOLY KURDEBELE WBIJAM Z EKIPA TOPKA SIE SZYKUJE

A serwer gdzie serio cos robia jest linczowany za to ze niepotrzebne szczegoly? 

Wytlumacz mi jak to dziala?

Opublikowano
2 minuty temu, RAvOO napisał:

Ale o chuj ty masz problem xD

Wchodzi

Pokazuje GUI wybierania skilli jakie zrobili (co oznacza ze sie staraja)

A wy tu z morda ze na chuy to? X D?

Przez takich zjebow genetycznych jak wy Polskie serwery metina to dno

Do tego ze sie stara nad najmniejszym szczegolem nawet jak jest niepotrzebny to zle

Wjebie sie na rejon jakis przyeb ktory zrobil sklejke wszystkiego co jest tylko ze pozmienial kolorki zbroji i kurwa serwer roku TYLE NOWOSCI TAKI FAJNY SERWER DBAJA O SZCZEGOLY KURDEBELE WBIJAM Z EKIPA TOPKA SIE SZYKUJE

A serwer gdzie serio cos robia jest linczowany za to ze niepotrzebne szczegoly? 

Wytlumacz mi jak to dziala?

jeżeli serwer ma minimalne zmiany graficzne, a jest stabilny to wypada lepiej niż takie gówno z grafiką za tysiaka, które sie wypierdala po jednym ddosie.

zobacz sobie jak wyglądają zagraniczne serwery, a potem pluj jadem.

łał, zmienili GUI, wooooooow, serwer roku, woooooow, najlepszy, woooooooow. puknij sie w czerep.

STARAJĄ SIĘ, WOHO! kurwa XDDDDDDDDDDDDDDDD 

miałam być miła. :/

No więc tak. Na mnie gui wrażenia nie robi, ma być minimalistycznie, niezbyt przesadnie z grafiką, ma być stabilnie, a nie. Ale co ja tam wiem.

Opublikowano
1 minutę temu, Evil Smile napisał:

jeżeli serwer ma minimalne zmiany graficzne, a jest stabilny to wypada lepiej niż takie gówno z grafiką za tysiaka, które sie wypierdala po jednym ddosie.

zobacz sobie jak wyglądają zagraniczne serwery, a potem pluj jadem.

łał, zmienili GUI, wooooooow, serwer roku, woooooow, najlepszy, woooooooow. puknij sie w czerep.

STARAJĄ SIĘ, WOHO! kurwa XDDDDDDDDDDDDDDDD 

miałam być miła. :/

No więc tak. Na mnie gui wrażenia nie robi, ma być minimalistycznie, niezbyt przesadnie z grafiką, ma być stabilnie, a nie. Ale co ja tam wiem.

Ktoś w Polsce DDosuje serwery? :1310_thumbsup_tone1:

Postaramy się, żeby serwer był stabilny, ale pod względem wizualnym też będzie mocno odświeżony.

To GUI to tylko jedna część interface in-game.

Opublikowano
6 minut temu, Supreme napisał:

Ktoś w Polsce DDosuje serwery? :1310_thumbsup_tone1:

Postaramy się, żeby serwer był stabilny, ale pod względem wizualnym też będzie mocno odświeżony.

To GUI to tylko jedna część interface in-game.

uwierz, że ddosują.

ale załóżmy, że nie, macie 10k graczy ( X D ) i wam wypierdala maszyne, lol. No metin nie polega tylko na grafice i próbuję kolegę uświadomić, że metin to głównie stabilność, bo bez tego nie ma graczy. to samo bugi, ale no.

Opublikowano

No masz racje

W metinie nie licza sie starania o najmniejszy szczegol aby bylo po prostu milej dla oka

Nie liczy sie nic wgle autorskiego

najlepiej wjebac wszystko co sie znajdzie na mpc i chuy bo debile i tak wejda 

podoba mi sie tok myslenia ludzi z MPC

Koncze rozmowe bo prowadzi to tylko do tego ze wiecej dowiaduje sie o debilach stad

Elo

PS: Co ci ze stabilnosci serwera jak zawartosc bedzie slaba? :v

Opublikowano
10 minut temu, RAvOO napisał:

No masz racje

W metinie nie licza sie starania o najmniejszy szczegol aby bylo po prostu milej dla oka

Nie liczy sie nic wgle autorskiego

najlepiej wjebac wszystko co sie znajdzie na mpc i chuy bo debile i tak wejda 

podoba mi sie tok myslenia ludzi z MPC

Koncze rozmowe bo prowadzi to tylko do tego ze wiecej dowiaduje sie o debilach stad

Elo

PS: Co ci ze stabilnosci serwera jak zawartosc bedzie slaba? :v

autorski to możesz mieć kretynie jakiś tam system, a nie okienko gui, które nic nie robi XDDDDDDDDDDDDDD

TAK, BO WSZYSTKIE SERWERY TO SKLEJKA Z MPC, TYLKO LAGERIA NAJWSPANIALSZA, BO MA AUTORSKIE OKIENKO GUI.

zawartość słaba? xD to, że napchasz "nowości" nie utrzyma Ci graczy. 

czyli co, twierdzisz, że jak grafika wyjebana w kosmos, jeden/dwa systemy autorskie i masa bugów bez stabilności utrzyma Ci graczy? Postaw coś takiego, zobaczymy jak długo wytrzymasz.

Opublikowano

fajnie, ale wrzuciliscie zdjecie a to nawet zakodowane nie jest i pewnie nie bedzie bo jak patrze kto sie udziela z logiem tego serwera to wątpie, że cokolwiek potraficie zrobic 

Opublikowano
36 minut temu, sajko harper napisał:

fajnie, ale wrzuciliscie zdjecie a to nawet zakodowane nie jest i pewnie nie bedzie bo jak patrze kto sie udziela z logiem tego serwera to wątpie, że cokolwiek potraficie zrobic 

Masz racje, nie jest zakodowane, ponieważ wstawka powstała z PSD grafiki, a samo GUI w poniedziałek zostanie podesłane do kodowania.

Kogo masz na myśli?

Znasz kogoś z nas, że tak krytycznie się wypowiadasz?

Opublikowano
38 minut temu, Supreme napisał:

Masz racje, nie jest zakodowane, ponieważ wstawka powstała z PSD grafiki, a samo GUI w poniedziałek zostanie podesłane do kodowania.

Kogo masz na myśli?

Znasz kogoś z nas, że tak krytycznie się wypowiadasz?

tak, niektórych aż za dobrze:> 

Opublikowano

Z igły robicie widły.

Pokazują serwer małymi krokami co bazuje na zainteresowaniu, jak widać po tych waszych wypocinach wszystko idzie po ich myśli.

Ciekawe.

Opublikowano
2 godziny temu, Evil Smile napisał:

co kurwa? xD

Tej... Antaris to inna bajka, to był projekt MPC. A wszyscy wiemy jak to się kończy z reguły. 

Ciekawa grafika, świetny pomysł.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano
1 godzinę temu, sajko harper napisał:

Nie wiem kogo tam masz na myśli ale mam rozmieć, ze Ci ludzie co tutaj mają w avkach/sygnach logo Antarisa to też robili przy serwerze? Bądź inni userzy którzy pomagają promować serwer swoim znajomym? Ale witam w Polsce tutaj większość opiera się na zawistnej cebuli. A tak na prawde nie wie kto co robi i czy w ogóle przy jakimś projekcie robi.. 

obraz.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...