Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z minecraft (NonPremium)

YuMmY95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy to dobre miejsce na wątek ale mam problem, gdy włączam minecraft i tworze świat na single player to podczas ładowania występuje crash(Brak odpowiedzi) i czekanie nic nie daje,ponieważ chwile później wywala do logów minecrafta.

Chciałbym jeszcze dodać,że reinstallowałem i gram na non-premium ponieważ kupiłem premium od allegrowicza który pozniej zmienił chasło,więc prosze nie miec bólu dupy.

Opublikowano

Nie mam i zapomniałem dodać ze na wersji 1.6.4 wszystko okej,ale na wersji 1.6.4+ (czyli wyżej) już nie a włączałem akurat na 1.11.2 ale na 1.7.2 tez nie działa.

Opublikowano
21 godzin temu, YuMmY95 napisał:

Chciałbym jeszcze dodać,że reinstallowałem 

Napisałem robiłem reinstall myślałeś ze nie? usuwałem .minecraft włączałem pobieralem launcher nowy nawet na kolegi koncie premium probowalem wlaczyc minecrafta premium. Wiec nastepnym razem jak chcesz sie pobawić w wujka dobrą rade to przeczytaj uważnie to co napisałem.Z góry dzieki za odpowiedz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...