Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę Technikiem TS3 >STALKER<

Hackstalk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

R

E

K

L

A

M

A

R

E

K

L

A

M

Tak jak w temacie.

Coś o mnie:

Mam 17 lat jestem uczniem w klasie o profilu technik mechatronik, ale od ponad 2 lat interesuje się też Ts'em, pisaniem prostych stron www (coś tam próbuje), troszeczke też programowaniem.

Co oferuję:

-Pomoc przy instalacji TS

-Instalacja/konfiguracja wszelkiego rodzaju botów (m-bot, a-bot, sinusbot, ihelp, JTS3bot...)

-Tworzenie rang 

-Zabezpieczenia TS (w miarę moich możliwości)

-Pomoc w uzyskaniu licencji NPL

-I wiele więcej...

Czego oczekuję:

-Zaufania

-Kultury

Nie oczekuje wynagrodzenia ale przy bardziej pracochłonnej pracy/projekcie to mile widziane : )))))))

Kontakt pw lub GG  61542998

Opublikowano

Nie polecam tego technika ze wzgledu na wcześniejsze sytuacje które odwalił np: Banował użytkowników lub rozdawał permisje swoim kumplom i reklamował swojego teamspeak'a na innych ts szkoda słów..

Opublikowano
12 godzin temu, Righty napisał:

Nie polecam tego technika ze wzgledu na wcześniejsze sytuacje które odwalił np: Banował użytkowników lub rozdawał permisje swoim kumplom i reklamował swojego teamspeak'a na innych ts szkoda słów..

Nie zgodzę się z tobą. Po pierwsze to nie ja zbanowalem ts.  Po drugie dałem admina mojemu adminowi bo skoro miałem przenosić tsa chciałem mieć kogoś od siebie a ze temu adminów ze tak powiem odbiło to już nie moja wina.

Opublikowano
1 godzinę temu, Hackstalk napisał:

Nie zgodzę się z tobą. Po pierwsze to nie ja zbanowalem ts.  Po drugie dałem admina mojemu adminowi bo skoro miałem przenosić tsa chciałem mieć kogoś od siebie a ze temu adminów ze tak powiem odbiło to już nie moja wina.

Dałeś permisje na UID bo dobrze wiedziałeś że rangi są chronione przez bota. Co do tematu nie polecam owego technika, oszukuje. Pozdrawiam, Krzysztof ❤ | Z Bogiem +

Telegram: @krystekkk2
TS3: Teamalko.pl
Mail: [email protected]
GG: 61392960

Opublikowano

Nigdy nie współpracowałem z Tą osobą.

Ale taka myśl.

Skoro macie problem z tym że mu nie ufacie....to nauczcie sie sami.

Albo nie dawajcie dostępu do wszystkiego, tylko do tego co mu faktycznie jest potrzebne.

Ja nie rozumiem, gdyby połowa tego działu choć włączyła mózg na jakieś 10 sekund przed daniem komuś dostępu do czegoś, to połowa tych dram by nie istniała.

Z resztą, i tak zastanowiłbym się nad daniem dostępu komuś z nadszarpaną opinią, ale to forum ma to do siebie, że każdy każdego oskarża a często i tak to puste słowa.

Więc i tak bierzcie na tą krytykę o nim poprawke.

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Napisz może z jakimi serwerami współpracowałeś / tworzyłeś. Za to że napiszesz pare zdań nikt cie nie "zatrudni", liczą się przykłady. Napisz coś podobnego do portfolio.

(')(.)(;)

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Specjalista
Opublikowano

Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...