Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ładowanie...

O nas:

Serwer TeamSpeak3 , powstał 2015 roku i istnieje do dzisiaj.

Osobiście jesteśmy,dosyć skromni,ze względu iż zbytnio się nie reklamujemy,jak większość serwerów byle tylko zdobyć parę osób więcej...

serwer powstał tylko dla "for fun-u".

Jesteśmy otwarci na wszelką krytykę ,bo  jeszcze nikt taki się nie urodził ,by każdemu dogodził :).

ZAPRASZAMY DO WYRAŻANIA SWOICH OPINII  NA TEMAT SERWERA :).

strona: http://voicespeak.ovh/

P.s: Wiemy iż prezentacja skromna ,ale bez zbędnych "Bajerów" :)

Opublikowano

ładny projekt Serwera wygląd również taki w sam raz ;) nie ma bałaganu

Nie mam pewności czy to serwer na orginalnej licencji ;)

Pozdrawiam

aBBJCq0.png

Opublikowano

Powiem tak, strona internetowa słaba i to bardzo, 0 pomysłu konkretnego ani nic.

Nie wspomnę o tym, że interpunkcja oraz gramatyka leży, czy to w prezentacji czy na stronie. To się po prostu ciężko czyta, a jeśli uważacie się za profesjonalny zespół to tego typu rzeczy odtrącają, i to bardzo.

Banner wygląda jakbyście wzięli tapete z mojego starego Androida, rozciągneli ją i pododawali napisy. Fuj.

Sam wygląd kanałów ujdzie, ale pomieszane ikonki już nie.

Ehh, rozumiem 4fun ale bez przesady. Szanujmy się.

Powodzenia, przyda się.

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Prezentacja bardzo biedna. Co do samego serwera to układ i styl dość dobry. Nie widzę nic do czego można by się doczepić.

(')(.)(;)

Opublikowano
2 minuty temu, MrSanten napisał:

Prezentacja bardzo biedna. Co do samego serwera to układ i styl dość dobry. Nie widzę nic do czego można by się doczepić.

Dziękujemy za wyrażenie swoich opinii.

P.s: Wiemy iż prezentacja jest słaba ,ze względu iż nie myśleliśmy że będziemy się tu na forum prezentować :) .

Było to zrobione na "Spontanie" :27_sunglasses:

3 godziny temu, Pantoflarzek napisał:

Powiem tak, strona internetowa słaba i to bardzo, 0 pomysłu konkretnego ani nic.

Nie wspomnę o tym, że interpunkcja oraz gramatyka leży, czy to w prezentacji czy na stronie. To się po prostu ciężko czyta, a jeśli uważacie się za profesjonalny zespół to tego typu rzeczy odtrącają, i to bardzo.

Banner wygląda jakbyście wzięli tapete z mojego starego Androida, rozciągneli ją i pododawali napisy. Fuj.

Sam wygląd kanałów ujdzie, ale pomieszane ikonki już nie.

Ehh, rozumiem 4fun ale bez przesady. Szanujmy się.

Powodzenia, przyda się.

Osobiście uważamy, że wygląd strony ,czy się komuś podoba,czy nie zależy od własnych "upodobań",ale również dziękujemy za wyrażenie swojej opinii,na temat serwera.

Również zawitaliśmy na wasz serwer, osobiście też możemy powiedzieć ,że troszkę macie bałagan w kanałach ,ale jak wcześniej wspomnieliśmy ,to tylko i wyłącznie kwestia gustu :) jedna osoba lubi np. Oliwki ,a druga już niekoniecznie :).

Opublikowano

Tylko kolego się troche zagalopowałeś. Ten temat tyczy się Twojego serwera, nie mojego ;)

Co do wyglądu strony - nie mów mi, że czarne to białe. Wygląda syfiasto, ktoś kto się nie znał kompletnie na UX oraz UI wziął się za coś co przynajmniej u mnie spodowało odruchy wymiotne.

Pozdro, wychodzę z tematu, bo widzę, że z takim podejściem dyskusja tutaj jest zbędna.

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Specjalista
Opublikowano

Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...