Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dzialajacy Hack Do Warrocka 16.06.2010

Ferdzio1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po pierwsze nie pisz ze dzielisz się swoimi hackami, bo twoje to by były gdybyś sobie je sam zrobił ;/

Po drugie dałeś takiego scana ze zal dupę ściska, jeżeli go nie poprawisz to według mnie moderator powinien zamknąć temat.

Po trzecie nie obrażaj porządnych ludzi!!!

@edit następne wykroczenie duble post!!! Używaj opcji edit!!!

Opublikowano

niby dziala ale w ostatniej chwili hackshield go wywala ;/ podalby ktos linka jak to obejsc bo szukam i szukam...

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

niby dziala ale w ostatniej chwili hackshield go wywala ;/ podalby ktos linka jak to obejsc bo szukam i szukam...

mi dziala przed sekunda gralem wiec nie wiem o co chodzi.

Moge Ci spakowac znowu, zaraz dam edita

@EDIT@

download:

http://rapidshare.com/files/400119327/cheat.rar.html

skan:

http://www.virustotal.com/pl/analisis/41d1bffe1101a899f67d1ca77203e2974353a67d70b76f9c7022654480ed6d97-1276799599

PS :Mozna pobrac tylko 10 razy

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie działa po hackshieldu wywala z gry

sprobuj reinstall WR; )

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

ja mam problem z zainstalowaniem net framework 3.5 mogl by mi ktos dac stronke albo link zeby to sciagnac bo nie moge znalesc dobrego

daj mi - a ja ci +

Ence Pence w ktorej rence, twoja stara spi w lazience

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę !

Opublikowano

Nie wiem co wy tam macie ale mi chodzi tylko, ze mam same plusy co takiego:

Player+

Weapons+

i nie wiem co zrobic zeby to jak by otworzyc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...