Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwany technik!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukujemy technika serwerów Metin2. 

Oferujemy:

% zarobków z serwera.

Zaangażowanie w projekt.

Szybki kontakt.

Profesjonalizm.

Oczekujemy:

Doświadczenie.

Zaangażowanie.

Dojrzałość.

Wolny czas.

Uczciwość.

Aktualnie posiadamy:

• Grafików

• Sponsora.

• Maszynę.

• Forum.

• TeamSpeak3.

• Pomysł na serwer.

Kontakt GG: 56325559

sygnatura2.jpg

Opublikowano

Wszystko co mogę napisać to to, że jesteśmy uczciwym gronem osób poszukującym uczciwych wspólników. Oczekujemy od przyszłego technika zaangażowania, ale także i długiej współpracy z siecią. Wielu z Was - graczy coraz częściej wypowiada się o Metinie w ten sposób: "Nie ma gdzie grać", "Za dużo wszystkiego", "Typowy odgrzewany milion razy kotlet" mamy na celu uniknięcie takich komentarzy w stronę gry, do której mamy ogromny sentyment. Mamy na celu stworzenie serwera, na którym każdemu szanującemu się graczowi będzie dobrze. Przede wszystkim postawiliśmy na profesjonalną i dojrzałą administrację, nowe i oryginalne pomysły i współpracę z nową szybko rozwijającą się siecią.

Pozdrawiamy.

Opublikowano

Witajcie!
Hm, nieco mało oferujecie niż chcecie :D uczciwość ok, lecz to nie uczciwe aby technikowi dać tylko % z ISa bez wstępnego wyłożonego hajsu a powodów mógłbym wymieniać mnóstwo :D 
Nie, to nie hejt tylko taka uwaga mała z informacją taką, iż nie znajdziecie na tym forum takiego technika, który zniżyłby się do małego poziomu i przyjął ofertę % z ISa :D 
Na takie oferty wpadną tylko amatorzy, bądź tacy co tworzą serwer z 6 miesięcy i myślą, że wszystko wiedzą, widzieli i się znają :P 
Dodam Ciebie jednak na gg-Aleks, napiszę a od Ciebie miałbym jedną prośbę, abyś napisał mi ten Wasz projekt a ja nieco przybliżę Wam perspektywę metina i ocenię czy będzie wypał czy jednak nie :D
Tak btw maszyna nie jest potrzebna żadnemu technikowi aby stworzył serwer Metina bo ogarnięci metinczycy nie posługują się dedykami ale swoimi komputerami także jak masz jakiegoś tam technika który chce VPSa albo dedyka to odpuść sobie takich ;) maszyna VPS jest dobra tylko do pokazania prac innemu zespołowi :D 

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Opublikowano
15 godzin temu, kamil2321 napisał:

Witajcie!
Hm, nieco mało oferujecie niż chcecie :D uczciwość ok, lecz to nie uczciwe aby technikowi dać tylko % z ISa bez wstępnego wyłożonego hajsu a powodów mógłbym wymieniać mnóstwo :D 
Nie, to nie hejt tylko taka uwaga mała z informacją taką, iż nie znajdziecie na tym forum takiego technika, który zniżyłby się do małego poziomu i przyjął ofertę % z ISa :D 
Na takie oferty wpadną tylko amatorzy, bądź tacy co tworzą serwer z 6 miesięcy i myślą, że wszystko wiedzą, widzieli i się znają :P 
Dodam Ciebie jednak na gg-Aleks, napiszę a od Ciebie miałbym jedną prośbę, abyś napisał mi ten Wasz projekt a ja nieco przybliżę Wam perspektywę metina i ocenię czy będzie wypał czy jednak nie :D
Tak btw maszyna nie jest potrzebna żadnemu technikowi aby stworzył serwer Metina bo ogarnięci metinczycy nie posługują się dedykami ale swoimi komputerami także jak masz jakiegoś tam technika który chce VPSa albo dedyka to odpuść sobie takich ;) maszyna VPS jest dobra tylko do pokazania prac innemu zespołowi :D 

Jeżeli ktoś robi pliki na swoim kompie to mogą być one tak zrobione, że na dedyku nie wypalą :D

2i6eukk.jpg

Opublikowano
5 godzin temu, Papyros napisał:

Jeżeli ktoś robi pliki na swoim kompie to mogą być one tak zrobione, że na dedyku nie wypalą :D

Jak się nie umie robić to napewno :)

Jeździć trzeba szybko i bezpiecznie.

• Kubek zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...