Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę Sponsorem ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

O co chodzi z tym "sponsoringiem"  otóż pomogę rozwinąć "komuś" serwer metin2, który ma poniżej 200 graczy na serwerze. :) 

Oferuje!

- Zniżkę u pewnych YouTuberów (tzn.reklamy/live).

- Dołożenie się do opłacenia maszyny, mogę zakupić reklamę.

- Dojrzałość.

- Szczerość .

- Współpraca z pozostałymi członkami team'u.

- Pomóc w różnych sprawach.

Oczekuję.

- Miłej atmosfery.

- Zgranej ekipy.

- Rangi na serwerze, przynajmniej [GM]

Coś o sobie:

Nazywam się Ireneusz, mam 16lat, interesuję się informatyką, lubię pomagać osobą w trudnych chwilach, jestem bardzo otwartym człowiekiem, jeżeli ktoś mnie o coś prosi nie lekceważę jego prośby. Lubię rozwijać mniejsze serwery metin2, które potrzebują dobrej reklamy! 

Doświadczenie:

Moje doświadczenie wiąże się z kilkoma serwerami, dokładniej ujmę takimi jak. Karies, było ich więcej, lecz zostawię to dla siebie :) Nie miałem na serwerze żadnej rangi, bo wtedy mnie żadna ranga nie interesowała, spodobał mi się serwer to im pomogłem w opłaceniu maszyny, ten serwer zapamiętam do końca!

Kontakt:

Wiadomość prywatna na "mpcforum". Miłego Wieczoru! 

Opublikowano

W wieku 16 lat myślę, że Ciężko Ci będzie kogoś ogarnąć. Bo dobre projekty, z autorskimi setami itd to nie są grosze. A granica z dobrą reklamą etc to nawet do 20k. 

• Kubek zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...