Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Unable to authenticate, please try again"

xavierxcreper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z aplikacją Pokemon Go... Ostatnio pobrałem sobie tę grę, gdyż kumple też zaczeli grać w nią i jako iż nie mam w co ostatnio grać pobrałem tę grę... Nie mogę się zalogować ani przez konto google ani przez ten pokemon account czy jak mu tm, gdyż wyskakuje  "Unable to authenticate, please try again". Mój kolega też miał taki problem, lecz po jakimś czasie mu się zalgoowało normalnie. Próbowałem wszystkiego, zatrzymania aplikacji, usuwanie danów, odinstalowywanie aplikacji, reset telefonu i nic.. Mam Androida 4.4.4, tel. Huawei y635... Miałem rootowany tel. 1.5 roku temu przez KingRoot, lecz usunąłem już roota dawno i jedyną pozostałością po roocie jest ta aplikacja (przeszukając urządzenie nie widziałem żadnych plików dot. roota opróćz tego kingroot, którego nie mogęusunąćgdyż jest aplikacją systemową, a nie znam innego sposibu by ją usunąć niż za pośrednictwem roota).  Kiedyś już w Pokemony grałem i normalnie działał, mogłem sobie łapać pokemony etc, ale teraz nie mogę. Wie ktoś możę jak to rozwiązać??

//

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...