Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę Technikiem DrCost

DrCost

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

# REKLAMA 
 # REKLAMA 
 # REKLAMA 
 # REKLAMA 
 # REKLAMA 
 # REKLAMA 
 # REKLAMA 

###########################################################################

Zostanę Technikiem serwera TeamSpeak3!

Kontakt pw!

GG: 50340760

###########################################################################

O mnie: 
Witam,

Witam nazywam się Łukasz mam 17 lat interesuję się programowaniem oraz administrowaniem sieci/serwerów.
Samymi serwerami jaki i clientem teamspeak3 zajmuje się od 2014 roku, praktycznie jak zacząłem z niego korzystać.
Chciałem podszkolić swoje umiejętności jak i również utrwalić je, pomagając nie koniecznie z wzajemnością :).

##################################################################

Oferuję:
::: Zainstalowanie serwera TeamSpeak3,
::: Odzyskanie dostępu do ASQ,
::: Utworzenie rang, uprawnień do nich,
::: Stworzenie orginalnego dizajnu,
::: Ustawnienie portu ASQ,
::: Naprawę błędów,
::: Zabezpieczenie ASQ (Względem moich możliwości),
::: Wgranie licencji,
::: Zainstalowanie botów administracyjnych jak ich poprawnego skonfigurowania,

::: Miłą współpracę,
::: Zaufanie,
::: Szybki kontakt,

Oczekuje:

::: Zaufania,
::: W razie konieczności dostęp do maszyny (nie zawsze!),
::: Dojrzałości,
::: Zdecydowania,
::: Mile widziane wynagrodzenie (nie wymagane) :)

Jesteś zainteresowany? To pisz na gg; 50340760, lub pw

//TODO: dodać więcej ofert.

• PGS zmienił(a) tytuł na Zostanę Technikiem DrCost
Opublikowano

Osoba o wielu twarzach. Najczęściej lubi mówić, że zaraz kogoś zgasi, łasi się z wszystkimi gośćmi pokroju GodFather, Mati czy inne shity.

Jeśli ktoś z jego usług ma korzystać to polecam już serwer robić od nowa.

Opublikowano
6 godzin temu, xBorygard napisał:

Osoba o wielu twarzach. Najczęściej lubi mówić, że zaraz kogoś zgasi, łasi się z wszystkimi gośćmi pokroju GodFather, Mati czy inne shity.

Jeśli ktoś z jego usług ma korzystać to polecam już serwer robić od nowa.

Tak zgadza się trzymam teraz z GoodFatherem, ale czy to coś oznacza w związku z moją osobą? Napisałem że mogę pomóc a nie że włamać się, w tych czasach każdy może sobie wpisać w google jak hakować i "być hakerem", mi to do szczęścia nie potrzebne.
Co do Matiego możesz bardziej uzasadnić kto to jest ponieważ ten nick jest dość popularny  ^^.

Opublikowano

Nie polecam. Dlaczego? Kupiłem od niego serwer ts3. Miał dostęp do niego, po czym 07-06-2017 rok dostałem od niego atak DDoS i dziś 09-06-2017. Wchodzę na stronę na której został wykupiony, a tam zmieniony adres e-mail.

Jw27i9N.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
52 minuty temu, ɴoɴαмe napisał:

powiedz coś na to?

Tak, wypowiem się, Chory zakupił oddemnie serwer teamspeak3 umowa była że kupuje tylko server bez domeny dzisiaj przepiąłem domene na inny serwer. Chory do mnie napisał oburzony czemu go nie poinformowałem i że podaje mnie na forum. Co do oszukania że chciałem go oszukać, podałem mu hasło do ftp,ssh (nie wspomne o tym że nawet nie wiedział do czego dostaje dostęp, jak wspominał że sie zna na tym), o to ss jak na gg potwierdza ze zmiana maila poszła pomyślnie i całą transakcja się zakończyła. 

Sprzedałem mu gotowy serwer TeamSpeak3 wszystkie dane były zmienione na niego, sam potwierdził że jest wszystko git. Nie wspominam nawet o tym ze najpierw dostał dostęp do wszystkiego a po paru dniach dostałem kase.

PS.

Co do ss z fb, pragnę nadmienić że za nic dałem mu dostęp do swoich music botów.

Bez tytułu.jpg

Bez dtytułu.jpg

Bez tfytułu.jpg

Bez tytgułu.jpg

Opublikowano

Ogólnie nie polecam korzystać z jego usług, nie umie uszanować czyjegoś zdania. Cały czas każdemu grozi że go zaraz wytnie lub zgasi. Jest on osobą arogancką z którą nie polecam brać żadnej współpracy. Jeżeli ktoś zrezygnuje ze współpracy z nim od razu on musi... jakby to powiedzieć, zemścić się. Co do jego oczekiwania od drugiej osoby zaufania, jak niby miałby ktoś zaufać komuś kto odwala takie rzeczy. 

Pomogłem? Daj like ;)

Opublikowano
23 minuty temu, FiruuGaming napisał:

Ogólnie nie polecam korzystać z jego usług, nie umie uszanować czyjegoś zdania. Cały czas każdemu grozi że go zaraz wytnie lub zgasi. Jest on osobą arogancką z którą nie polecam brać żadnej współpracy. Jeżeli ktoś zrezygnuje ze współpracy z nim od razu on musi... jakby to powiedzieć, zemścić się. Co do jego oczekiwania od drugiej osoby zaufania, jak niby miałby ktoś zaufać komuś kto odwala takie rzeczy. 

Chciałbym poznać dokładne uzasadnienie twojej wypowiedzi oraz przedstawienie dowodów które mnie oczerniają, pomagałem przy 4 sytuacjach z czego 1 miałem dostęp do server admina żeby zrobić styl, ja nie współpracuje ja pomagam jedynie.

Opublikowano

Nie polecam był u mnie technikiem przez pare dni potem poleciał mass ban no name może ty nie rób z siebie przydupasa co ?

@DrCost Nie Polecam !

aBBJCq0.png

Opublikowano
2 godziny temu, Cloud156 napisał:

Nie polecam był u mnie technikiem przez pare dni potem poleciał mass ban no name może ty nie rób z siebie przydupasa co ?

@DrCost Nie Polecam !

Z tego co pamiętam to jedyny nasz kotakt był jak ci chciałem pomoc przy forum potem mówiłeś jaki to ty nie ważny bo kogo ty nie znasz i nie rozwaliłeś np. chwaliłeś się że lucqy nic ci ni zrobi i ze sie cb nie boi po czym był developerem u ciebie, Nie byłem technikiem u ciebie na TeamSpeaku. Są świadkowie którzy potwierdzą że sam mnie przepraszałeś jak nie mogłeś się na vps zalogować. 

Teraz informacja do wszystkich jeżeli macie coś pisać na mój temat najpierw przedstawcie jaki kolwiek dowód i pomyślcie czy jak byliście karani to było bez powodu, nie pokoi mnie poziom użytkowników którzy piszą że coś im zrobiłem nie potrafiąc udowodnić tego. Tym bardziej że jak narazie pomogłem na tym forum dopiero 4 osobom.

• 3 tygodnie później...
Specjalista
Opublikowano

Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...