Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SZUKAM PACKA Z ITEMAMI NA PL'a

kowalsonn1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich jako że jest ten event z lodami i chce sobię tego nadropić prosiłbym o zrobienie lub wytłumaczenie mi jak zrobić tak że będę widział np tylko te lody. ( wybaczcie że tak to napisałem, ale nie wiedziałem jak to ująć/wytłumaczyć) mam nadzieję  że rozumiecie o co mi chodzi :D
Pozdrawiam i dziękuję za pomoc

Opublikowano

Co dokładnie masz na myśli pisząc: " jak zrobić tak że będę widział np tylko te lody. " ?

Chciałbyś usunąć widoczność dropu na ziemi tak, abyś widział tylko lody?

Jeśli tak, to się trochę pomęcz z plikami, wypakuj je a następnie usuń z plików itemy poza tymi których używasz.

Może pomóc, chociaż absolutnie nie polecam ci tego robić, możesz mieć błędy w grze.

A jeśli o coś innego chodziło, to napisz precyzyjniej.

Opublikowano
Cytat

Chciałbyś usunąć widoczność dropu na ziemi tak, abyś widział tylko lody?

Dokładnie o to mi chodzi

Cytat

Jeśli tak, to się trochę pomęcz z plikami, wypakuj je a następnie usuń z plików itemy poza tymi których używasz.

Wypakowałem plik z pack "item" i tam szukam id gałki lodów 50279 i nie mogę znaleźć może mnie ktoś jakoś pokierować co gdzie i jak mam zrobić?

Cytat

Może pomóc, chociaż absolutnie nie polecam ci tego robić, możesz mieć błędy w grze.

Kiedyś miałem takie pliki tylko że z dropu było widać tylko skarpetki albo piłki nie pamiętam już i wszystko ładnie śmigało

Może być też jakiś bardzo dobry auto pickup bo ten z kamermoda jest słaby i jak leży już dużo itemów na ziemi to nie podnosi gałek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...