Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Islamisci

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jestem aktualnie w Turcji na wakacjach i boję się islamistów. Poza tym są uchodźcy z Syrii. Pojechałem na tydzień żeby wypocząć bo ostatni raz na wakacjach byłem 7lat temu. Ze ktoś się wysadzi albo zaatakuje hotel bądź się włamie jak będę spał do pokoju. W dodatku ksiądz co chwilę odpala muzę w kościele arabska i śpiewa coś o Bóg jest wielki, boję się też powrotu samolotem, ze się rozbije jakie są szanse na to że się rozbije? Pisane z telefonu, pozdrawiam

Opublikowano

Ty to masz ciężkie życie. Dresy zaczepiają cię w restauracji, jakieś kobiety blokują ci chodnik, a teraz jeszcze to. 

Ja bym na twoim miejscu wykupił sobie jakieś miejsce w bunkrze -  tam twoje życie będzie spokojniejsze i bardziej bezpieczne. 

1398258449-U383457.png

Opublikowano
5 minut temu, 9Jarek9 napisał:

Ty to masz ciężkie życie. Dresy zaczepiają cię w restauracji, jakieś kobiety blokują ci chodnik, a teraz jeszcze to. 

Ja bym na twoim miejscu wykupił sobie jakieś miejsce w bunkrze -  tam twoje życie będzie spokojniejsze i bardziej bezpieczne. 

Jeszcze mama po wypiciu alkoholu przez godzinę okna nie chciała zamknąć, a mówiła, że jest trzeźwa.

Jeśli boisz się lecieć samolotem polecam iść na pieszo, przez tyle kilometrów doje**esz sobie nogi, ewentualnie przedzwonić do Magika na 5 LVL, i zapytać się czy ma odblokowanego perka na teleport.

Opublikowano

Niezbyt pocieszające, ale jeśli coś ma się stać, to i tak się stanie - nie ma co się martwić na zapas. Skoro już pojechałeś to spróbuj wypocząć, pewnie wszystko skończy się dobrze. 

Opublikowano

Ktoś mi ostatnio krzyczał allah akbar, a ja mu alleja, ale koło chuja mi lata ich ta cała kultura.
Po co wyjeżdżałeś tam skoro sie teraz boisz, bezsensu, Oni raczej u siebie sie nie wypierdalają , wolą w Europie.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano
2 godziny temu, Kwarcik napisał:

Ktoś mi ostatnio krzyczał allah akbar, a ja mu alleja, ale koło chuja mi lata ich ta cała kultura.
Po co wyjeżdżałeś tam skoro sie teraz boisz, bezsensu, Oni raczej u siebie sie nie wypierdalają , wolą w Europie.

No było najtaniej i last minute

Opublikowano

To po co do Turcji się wybierałeś jak tak strasznie się boisz...

We mszy trzeba uczestniczyć więc powinieneś śpiewać z nimi.

A jeżeli przed wyjazdem wyznałeś Bogu swoje ciężkie grzechy, to mogę Cie spokojnie zaj***ć pójdziesz do nieba ^^

post-1403164-0-73516200-1494665974.png

Opublikowano

to po co się pchasz tam gdzie nie masz? zamachy są nie od dziś, więc nie rozumiem skąd ta decyzja.

Bo najtaniej? No to albo tanio albo w miarę bezpieczne miejsce.

A żonę wyślij do Egiptu xD

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

Na chuj tam leciałeś? 

Tam gdzie jesteś to nie są wakacje.

Co ty w tym widziałeś żeby tam lecieć?

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...