Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Paczka ikon

Canecorso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Dzisiaj wrzucę Wam moją paczkę ikon z serwera wykonaną przez @@Maja.. jakiś czas temu

Widocznie musze powiększyć skoro jesteście ślepi.

Ss:

Administracyjne:

Aebeyb7.jpg

Blokady:

PBSePuE.jpg

Eventowe:

mg5a1MS.jpg

Kanałowe:

sJYMusQ.jpg

Muzyczne:

qDhrL0r.jpg

Rejestracyjne:

FlFHWjo.jpg

Specjalne:

BG1wQYa.jpg

Wiekowe:

VYU4q9K.jpg

Download:

http://www117.zippyshare.com/v/TFKmlbMZ/file.html

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/2d922bd945401f98bcae9241484d67413cd7faeb7b9988372367c146bc3c8e99/analysis/1495713460/

lubie-to-png.png

Opublikowano

Cześć. Powiedz mi proszę czemu dodajesz ikonki, które nie są Twojego autorstwa i nie podajesz autora pracy? :) 

Opublikowano
1 minutę temu, Maja.. napisał:

Cześć. Powiedz mi proszę czemu dodajesz ikonki, które nie są Twojego autorstwa i nie podajesz autora pracy? :) 

"Dzisiaj wrzucę Wam moją paczkę ikon z serwera wykonaną przez Maję jakiś czas temu "

lubie-to-png.png

Opublikowano

Ikony takie sobie. Nawet, nie wiadomo czy są twojego autorstwa. ^^

Opublikowano

Ale napisał że wykonane przez MAJĘ. Więc podał autora. A  ikonki są nawet spoko. 

Pozdrawiam

Opublikowano
5 minut temu, Canecorso napisał:

"Dzisiaj wrzucę Wam moją paczkę ikon z serwera wykonaną przez Maję jakiś czas temu "

Nie widziałam tego wcześniej. Mój błąd, wybacz. :D W każdym razie trochę dawno to było i to bardzo. :D

Z tego co pamiętam to osoba, która ode mnie brała te ikonki miała inny nick. :v 

Mniejsza, na ten moment ikonki już mi się nie podobają i z umiejętnościami, które nabyłam zrobiłabym o wiele lepsze. 

Fajnie, że nie trzymasz pracy i się z nią podzieliłeś po upadku swojego projektu czy tam zmian. 

Opublikowano
1 minutę temu, Maja.. napisał:

Nie widziałam tego wcześniej. W każdym razie trochę dawno to było i to bardzo. :D

Z tego co pamiętam to osoba, która ode mnie brała te ikonki miała inny nick. :v 

Mniejsza, na ten moment ikonki już mi się nie podobają i z umiejętnościami, które nabyłam zrobiłabym o wiele lepsze. 

Fajnie, że nie trzymasz pracy i się z nią podzieliłeś po upadku swojego projektu czy tam zmian. 

Owszem, Osoba, która zamawiała miała inny nick lecz był on drugim Właścicielem lecz płaciłem za to ja.

Kiedyś trzeba zmienić ;)

Za jakiś czas wrzucę Wam również 2 bannery ;)

lubie-to-png.png

• PGS zmienił(a) tytuł na [Inne] Paczka ikon
  • 3 lata później...
Opublikowano
Cytat

14. Tematy, które posiadają nieaktywny link do pobrania pliku, zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne. Autor może zaktualizować linki do pobrania w terminie 7 dni od ich wygaśnięcia.

Archiwum.
W przypadku chęci aktualizacji linku do pobrania, proszę o PW.

• Itan zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...