Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TabLista 1.8 (4 kolumny)

Gorgi123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w jaki sposób rozszerzyć tabliste do 4 kolumn ,potrafię zrobić header i footer lecz nie ogarniam do końca tej tablisty.

Jeśli mógłby ktoś nakierować jak to zrobić to proszę o pomoc.

PS.Nie chcę używać tabapi czy innych dodatkowych pluginów chce samodzielne to ogarnąć.

Opublikowano

Doślij więcej pakietów, może to być pusty tekst. Od 1.8 tab się sam rozszerza w zależności od liczby graczy.

Dodaj mój nick do posta jeśli potrzebujesz pomocy | Piszę pluginy na zlecenie | Pomagam z Linuxem

newlogo.png

Opublikowano

Tak, jest to PacketPlayOutPlayerInfo. Jak nie ogarniasz to co mamy zrobić, łączyć się w bólu? Może zacznij zadawać pytania, bo na swoje ostatnie już sam znalazłeś odpowiedź.

Dodaj mój nick do posta jeśli potrzebujesz pomocy | Piszę pluginy na zlecenie | Pomagam z Linuxem

newlogo.png

Opublikowano

Dodajesz tyle pakietów, że wypychasz graczy poza tab. Jak wyślesz pakiet który usunie gracza to nie będzie go widać w grze. Podrabiasz GameProfile i tam jakieś data które jest w subklasie tego pakietu z tego co pamiętam.

newlogo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...